gogoo Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Salutari.Nu am mai fost de ceva vreme pe forumul acesta ,dat fiind faptul ca am cam lichidat partea cu electronica.Am fost zilele astea pe la targ ,si am vazut un mosulica cu niste lcd-uri ,si parc aratau prea frumos ,si le-am luat .Acum ,problema e ,ca nu am stat sa ma mai uit la ce controller au.Era bine daca aveau controllerul care incepe cu hdd....sa ceva de genul.1 display are codurl de pe cip - nju6423bf,si codul de pe tot montajul,RCM2048Ral 2 lea display are codul de pe cip NJU6408F.eu As vrea sa le pot conecta intr-un fel la calculator,sa-mi afiseze ceva cu lcd smartie,insa nu ma descurc cu pinii,nu prea am gasit mare lucru explicat calumea.Va rog niste ajutor ?Mai multa documentatie am gasit la primul display,dar nu inteleg nimic nimic. Link spre comentariu
Vizitator Mesmer Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 HD44780 este driverul de care spui tu, s-a scos din fabricatie de ceva vreme, dar in schimb mai toata lumea face clone, fiind un format foarte raspandit. Eu baga mana in foc ca daca nu are backlight si e cu 14 pini va fi compatibil. La cele cu backlight mai apar 2 pini pentru alimentarea iluminarii. Scheme gasesti aici http://lcdsmartie.sourceforge.net/circuits.htm Link spre comentariu
gogoo Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 unul are 16 pini si unul are 30 si si vreo 22 adica are o banda de 30 si niste pini imprastiati si numerotati 22. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum