Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze vechi cu aparate vechi

ctepeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

16

• Marcel dinulica

11

• feri.visky

9

• Selena

8

• 2 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Va salut cu respect domnilor , pe un canal nou bagat la mine pe Dolce numit HISTORY....poate nu scriu bine.. am vazut o emisiune care se numeste AMERICAN PIKERS ... ceva colectionari de antichitati, acestia au un magazin de antichitati si colinda statele americane in cautare de relicve , am vazut zeci de colectionari care de-a lungul anilor aveau diverse vechituri , printre astea am vazut si radiouri din cele vechi cu difuzoare tip pilnie , un Crosley pe care un batrin colectionar il avea aolo si stia totul despre felul cum a luat fiinta firma sau compania CROSLEY, si multe receptoare din toate zonele din America , radiouri de tip consola RCA , ZENITH ....e o emisiune foarte interesanta , de obicei se difuzeaza martea iar miercurea in reluare, tot aici e si o emisiune cu restauratori care refac diverse articole de la radiouri pina la biciclete masini sau alte obiecte vechi, o echipa foarte priceputa in asta.. daca vreti sa vedeti , eu m-am inbolnavit cind am vazut acele radiouri ... cu stima si sanatate ... SARBATORI FERICITE....Mihai / YO7DIG....

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

"Rom.arta" de la Universitate (Bucureşti) pe la 1957-1959. Ce aparat de radio românesc se vede pe primul frigider?

Link spre comentariu

"Rom.arta" de la Universitate (Bucureşti) pe la 1957-1959. Ce aparat de radio românesc se vede pe primul frigider?

Pare a fi Opereta, cel alaturat asezat pe televizor este Romanta dar poate fi si Tesla 420.In planul indepartat se vede un Riga10
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări