IoNuTx Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Ăsta ce e? Am văzut unul asemănător la un prieten,avea două comutatoare în trepte. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Ma intereseaza si pe mine... sa stiu ce aparat este... Inca mai caut! Link spre comentariu
IoNuTx Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Eu ce am văzut la prietenul meu era un alimentator dublu Link spre comentariu
bansaraba Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Reclame de ziar din 1944 Link spre comentariu
bansaraba Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Partea a doua de reclame: Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2011 Nu ştiam că "Hagenuk" a produs şi radiouri. Eu îi ştiam ca producători de telefoane mobile (celulare). Link spre comentariu
bansaraba Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Probabil si-au schimbat intre timp profilul. Uite inca o reclama de la ei: Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2011 http://de.wikipedia.org/wiki/Hagenuk Link spre comentariu
Selena Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Prima (?) superheterodina portativa (cu loop antenna): http://www.shorpy.com/node/12105?size=_original Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Va salut cu respect domnilor , pe un canal nou bagat la mine pe Dolce numit HISTORY....poate nu scriu bine.. am vazut o emisiune care se numeste AMERICAN PIKERS ... ceva colectionari de antichitati, acestia au un magazin de antichitati si colinda statele americane in cautare de relicve , am vazut zeci de colectionari care de-a lungul anilor aveau diverse vechituri , printre astea am vazut si radiouri din cele vechi cu difuzoare tip pilnie , un Crosley pe care un batrin colectionar il avea aolo si stia totul despre felul cum a luat fiinta firma sau compania CROSLEY, si multe receptoare din toate zonele din America , radiouri de tip consola RCA , ZENITH ....e o emisiune foarte interesanta , de obicei se difuzeaza martea iar miercurea in reluare, tot aici e si o emisiune cu restauratori care refac diverse articole de la radiouri pina la biciclete masini sau alte obiecte vechi, o echipa foarte priceputa in asta.. daca vreti sa vedeti , eu m-am inbolnavit cind am vazut acele radiouri ... cu stima si sanatate ... SARBATORI FERICITE....Mihai / YO7DIG.... Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 "Rom.arta" de la Universitate (Bucureşti) pe la 1957-1959. Ce aparat de radio românesc se vede pe primul frigider? Link spre comentariu
nicolae57 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 "Rom.arta" de la Universitate (Bucureşti) pe la 1957-1959. Ce aparat de radio românesc se vede pe primul frigider?Pare a fi Opereta, cel alaturat asezat pe televizor este Romanta dar poate fi si Tesla 420.In planul indepartat se vede un Riga10 Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 <> şi <> le-am idenfiticat şi eu Dar cam până s-au vândut pe la noi televizoare "Rekord"? Link spre comentariu
Selena Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Arad, Craciun 1941: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... =3&theater Link spre comentariu
radianr Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 ...si alt radio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum