zal Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Tunsoarea aia se purta pe la mijlocul şi sfîrşitul anilor 30, înainte de război, văd că citeşte revista Radioul xx. Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Din "Revista GazElectra" (revista Soc. Gen. de Gaz şi Electricitate Bucureşti), nr. 5 - 1936, între paginile 12 şi 13 am găsit o poză cu diverse aparate aflate în expoziţia hall-ul societăţii (clădirea de pe Bd. Take Ionescu (azi Bd. G-ral Gh. Magheru) nr. 35); printre aparate se zăresc şi nişte radiouri La naiba, în puii mei, ce scumpe erau pe vremea aia! :cry: Link spre comentariu
Selena Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Anul 1963, Cismigiu. La plimbare cu TURIST S 615T (crop dintr-o fotografie personala): Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Anul 1963, Cismigiu. La plimbare cu TURIST S 615T (crop dintr-o fotografie personala):Cismigiu in nici un caz,poate Herastrau. Link spre comentariu
Selena Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Scuze, da, Herastrau. Link spre comentariu
ciprivw Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Centru expozitional Baia Mare, 1964 Link spre comentariu
YO7DIG Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Salutari...si o poza veche ..... http://img407.imageshack.us/img407/4748/olliek.jpg Link spre comentariu
ciprivw Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Magazin radio-tv Baia Mare, tot 1964, se vad mai multe radio-uri Link spre comentariu
bansaraba Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 RR Balada si un difuzor dinamic de constructie autohtona, in 1958 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Interesant comentariul de la difuzor..."putere de 0,5W,suficienta pt auditie normala intr-o camera obisnuita"...perfect adevarat(din punctul meu de vedere),si cand ne uitam ca acum nu mai sunt suficienti nici 2X250W...parca ceva s-a schimbat...singura explicatie pe care mi-o dau ar fi "pt ca pot" altfel,cred in continuare ca la 0,5-1 W (curat)inca se poate asculta(fara a implica si vecinii) Link spre comentariu
kripton Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Salut,Obiectul de langa acel difuzor minunat este o cutie de chibrituri care , la acea vreme era confectionata din lemn ( inclusiv sertarasul ) cam de grosimea furnirului , invelita si lipita cu hartie ,( de obicei albastra) dupa care se aplicau cele doua benzi laterale de aprindre a betelor si poza in care se poate vedea < Combinatul Poligrafic " Casa Scanteii " > . Pretul unei cutii era 0,15 lei . Link spre comentariu
mila Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Interesant comentariul de la difuzor..."putere de 0,5W,suficienta pt auditie normala intr-o camera obisnuita"...perfect adevarat(din punctul meu de vedere),si cand ne uitam ca acum nu mai sunt suficienti nici 2X250W...parca ceva s-a schimbat...singura explicatie pe care mi-o dau ar fi "pt ca pot" altfel,cred in continuare ca la 0,5-1 W (curat)inca se poate asculta(fara a implica si vecinii) Perfect adevarat, nici eu nu am inteles alergatul dupa sutele de wati in utilizarea casnica.Pe sectiunea boxe am deschis un topic cu privire la puterea boxelor/amplificator si ori nu am fost inteles, ori chiar sunt foarte in urma cu intelegerea Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Nu stiti ca prostul cand vede "mult" se bucura? Link spre comentariu
bansaraba Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Ce aparat de radio sa fie acesta? Poza e luata prin anii 50, cel tarziu primii ani 60. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 "Sigur"... http://www.radiomuseum.org/r/siemens_ka ... e_15w.html (... este Siemens-ul cu usite...)! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum