Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defectare frecventa STK 442-110

Postări Recomandate

mai oameni buni,nu va mai ciondaniti ca traim in Romania.Pot spune ca si eu am avut o problema cu un stk de asta de la telezimex,in sensul ca mergea doar un canal si a trebuit sa-l desfac si spre norocul meu l-am putut remedia.Avea un tranzistor smd intrerupt.Altadata un client a comandat o unitatate laser pt ceva MP3 auto sony sau alpine nu mai tin minte exact,varianta cea mai scumpa,vreo 140 de lei care se spunea la magazin ca e originala in comparatie cu echivalenta ei care costa doar 30 de si cind a venit coletul scria frumos in limba germana pe un ambalaj super:DAS IST NICHT ORIGINAL.Am sunat la magazin si au zis ca asa l-au primit din Germania,si cam atit.De restu....bomboane :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

5

• zal

3

• remus68

2

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

:nas: si era sa uit:chiar azi am schimbat un :TA8227P int-un casetofon portabil.Integratul nou ,nout din magazin specializat si a functionat nici macar 10 secunde.Am cautat prin dezmembrari,am gasit unul pe o placa si merge fara nicio problema.Asta e ! Altfel poate desfaceam tot aparatul bucati si tot degeaba
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator comfel

Hai sa fim seriosi stim cine vrea sa emigreze in Congo ,stau si citesc distrandu/ma cum va certati intre voi ca la piata m/ai multa decenta nu strica.. opinile divergente se pot rezolva pe MP in rest numai de bine.......... :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări