BUGHIU Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 mai oameni buni,nu va mai ciondaniti ca traim in Romania.Pot spune ca si eu am avut o problema cu un stk de asta de la telezimex,in sensul ca mergea doar un canal si a trebuit sa-l desfac si spre norocul meu l-am putut remedia.Avea un tranzistor smd intrerupt.Altadata un client a comandat o unitatate laser pt ceva MP3 auto sony sau alpine nu mai tin minte exact,varianta cea mai scumpa,vreo 140 de lei care se spunea la magazin ca e originala in comparatie cu echivalenta ei care costa doar 30 de si cind a venit coletul scria frumos in limba germana pe un ambalaj super:DAS IST NICHT ORIGINAL.Am sunat la magazin si au zis ca asa l-au primit din Germania,si cam atit.De restu....bomboane Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 si era sa uit:chiar azi am schimbat un :TA8227P int-un casetofon portabil.Integratul nou ,nout din magazin specializat si a functionat nici macar 10 secunde.Am cautat prin dezmembrari,am gasit unul pe o placa si merge fara nicio problema.Asta e ! Altfel poate desfaceam tot aparatul bucati si tot degeaba Link spre comentariu
zal Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Cu alte cuvinte, î?i vine s? fugi în Congo. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Hai sa fim seriosi stim cine vrea sa emigreze in Congo ,stau si citesc distrandu/ma cum va certati intre voi ca la piata m/ai multa decenta nu strica.. opinile divergente se pot rezolva pe MP in rest numai de bine.......... Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Asta e cearta ? Uite-aici viewtopic.php?f=205&t=46014&st=0&sk=t&sd=a&start=60 Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 da ai dreptate ..acolo sunt devina adm forum si moderatori viata este ca un tren in miscare merge tot inainte asa si cu bunul simt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum