Jimmy Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 la tensiunea aia de alimentare ar trebui sa mearga si in 2 ohmi. totusi, sa nu-l fortezi, si sa ai grija sa nu se incinga prea tare. traful are putere destula pentru sarcina de 2 ohmi? Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 la tensiunea aia de alimentare ar trebui sa mearga si in 2 ohmi. totusi, sa nu-l fortezi, si sa ai grija sa nu se incinga prea tare. traful are putere destula pentru sarcina de 2 ohmi?La 2 ohmi si 50v are cam 500w curentul e de vreo 16A , aproape la limita SOA....daca nu cunva e depasita Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 aia 16 amperi se impart totusi intre cei 4 tranzistori de pe un rail. acuma, cat de egal se imparte curentul, depinde de cat de imperecheati sunt tranzistorii. oricum, eu zic ca daca e facut bine, si racit bine, nu crapa :)personal, n-am testat, dar i-am spus sa nu-l forteze, si sa aiba grija sa nu se incinga prea tare. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 depinde de cat de imperecheati sunt tranzistorii.la kiturile de pe http://www.hi-end.ro finalii sunt perfect identici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum