Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema la aia

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

34

• costyy86

24

• Putz

15

• vasile eugen

9

Top autori în acest subiect

Este cineva care are un cablaj cumparat de la dn vasile si este dispus sa renunte la el vreau mult sa imi construiesc acest amplificator dar nu gasesc cablaj si nici schema pcb ..ajutatima va rog.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

O intrebare am in legatura cu aceasta schema ,tensiunea pe RAM+ si RAM- nu ar trebui sa sie simetrice?Pe iesire difuzor am 10mV,iar caderea de tensiune pe rezistentele ceramice este 0 volti.Pe RAM+ am 2.3V si pe RAM- am 0.23V.Am pus semnal la intrare se aude bine cu un volum de circa20%,mai mult nu am dat.Ce tranzistori ar trebui sa modific .Cumva Q6 si Q9 ramura negativa?VAROG UN SFAT SA O POT TERMINA!!!!!!

Link spre comentariu

Incearca mai intai sa aduci curentul de mers in gol la o valoare mai apropiata de adevar(cel putin 5-6mV pe rezistenta apoi vezi ce tensiuni ai.La cat ai alimentat modulul? 10mV pe iesire e foarte bine eu am 32mV dar la tine cred ca va urca odata cu marirea curentului ..

Link spre comentariu

dupa oarecita munca am reusit sa fac simetria intre RAM+ si RAm-, si anume fata de iesurea difuzor am +2.4V respectiv -2.4Vcu alte cuvinte tensiunea pe trile este de 2.4Vastept parere daca am spus bine sau nu

Link spre comentariu

la superdioda an avut beta prea mic si la si la Q8, ramine sa mai analizez cu curentul de mers in gol sa-l mai maresc.am pus o boxa si am, lasat cam 120-150w si suna foarte bine,abia astept sa finalizez ambelecanale si sa o inchid.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

putin ajutor va rogam luat si eu un ipa400 de la hi-end, si e super ok, nu am avut nici o problema la punerea in functiune, suna f bine dar l am alimentat doar cu +-50V si din ce am masurat nu trece de 250Wce modificari pot sa i fac pt. putere maxima la tensiunea asta de alimentaream citit pe forum tot felul despre ipa400 dar nu m am lamurit :jytuiyu multumesc

Link spre comentariu

nu ai ce sa-i faci. cu alimentarea ta nu poti scoate mai multa putere. trebuie sa-i maresti tensiunea de alimentare.

ma gandeam eu....merci pt interesapropo , cum se comporta la 2 ohmi ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări