Administratori Badman Postat Octombrie 14, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 14, 2009 nu am desenul cablajului daca la asta te referi Link spre comentariu
amatorul Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 da desenul il vroiam Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 vasile ai sau nu un cablaj si pt mine astept raspuns. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Este cineva care are un cablaj cumparat de la dn vasile si este dispus sa renunte la el vreau mult sa imi construiesc acest amplificator dar nu gasesc cablaj si nici schema pcb ..ajutatima va rog. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 18, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 18, 2009 la modelul asta nu vei gasi nicaieri desenul cablajului... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 O intrebare am in legatura cu aceasta schema ,tensiunea pe RAM+ si RAM- nu ar trebui sa sie simetrice?Pe iesire difuzor am 10mV,iar caderea de tensiune pe rezistentele ceramice este 0 volti.Pe RAM+ am 2.3V si pe RAM- am 0.23V.Am pus semnal la intrare se aude bine cu un volum de circa20%,mai mult nu am dat.Ce tranzistori ar trebui sa modific .Cumva Q6 si Q9 ramura negativa?VAROG UN SFAT SA O POT TERMINA!!!!!! Link spre comentariu
daniel_l Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Incearca mai intai sa aduci curentul de mers in gol la o valoare mai apropiata de adevar(cel putin 5-6mV pe rezistenta apoi vezi ce tensiuni ai.La cat ai alimentat modulul? 10mV pe iesire e foarte bine eu am 32mV dar la tine cred ca va urca odata cu marirea curentului .. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 dupa oarecita munca am reusit sa fac simetria intre RAM+ si RAm-, si anume fata de iesurea difuzor am +2.4V respectiv -2.4Vcu alte cuvinte tensiunea pe trile este de 2.4Vastept parere daca am spus bine sau nu Link spre comentariu
daniel_l Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Si de unde provenea problema pana la urma? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 la superdioda an avut beta prea mic si la si la Q8, ramine sa mai analizez cu curentul de mers in gol sa-l mai maresc.am pus o boxa si am, lasat cam 120-150w si suna foarte bine,abia astept sa finalizez ambelecanale si sa o inchid. Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 putin ajutor va rogam luat si eu un ipa400 de la hi-end, si e super ok, nu am avut nici o problema la punerea in functiune, suna f bine dar l am alimentat doar cu +-50V si din ce am masurat nu trece de 250Wce modificari pot sa i fac pt. putere maxima la tensiunea asta de alimentaream citit pe forum tot felul despre ipa400 dar nu m am lamurit multumesc Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 nu ai ce sa-i faci. cu alimentarea ta nu poti scoate mai multa putere. trebuie sa-i maresti tensiunea de alimentare. Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 nu ai ce sa-i faci. cu alimentarea ta nu poti scoate mai multa putere. trebuie sa-i maresti tensiunea de alimentare.ma gandeam eu....merci pt interesapropo , cum se comporta la 2 ohmi ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 probabil la tensiunea aia sa mearga si in 2 ohmi dar eu nu l-as folosi Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 probabil la tensiunea aia sa mearga si in 2 ohmi dar eu nu l-as folosiok, merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum