Administratori Badman Postat Septembrie 5, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Septembrie 5, 2009 nu era nici o promotie, am facut pentru mine si cateva in plus... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 a incercat cineva sa alimenteze acest aplificator la +/-85v? Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Al meu este alimentat in gol aproape la 85v, in functie si de tensiunea de la retea si merge de vreo 3 ani si ceva fara probleme.Acum ca a devenit ampliful de rezerva vreau sa vad daca rezista pe 2 ohmi si punte 4 ohmi. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 dar pentru o tensiune de alimentare de +/-42V trebuie modificat ceva pe schema? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 8, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 8, 2009 nu Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Am reusit si eu sa asamblej si sa fac proba la primul etaj final.Am lasat aproximativ 5 ore si functioneaza foarte bine.Tranzistori nici nu sau simtit sa se incalzeasca cu un volum de circa 25%.Intrebarea mea este ,este indicat sa pun siguranta in primarul transformatorului?As avea nevoie de ceva soft de start?Intreb pentruca in primar am pus o siguranta de 6A/250V in timpul testului,iar boxa care am testat-o era de medii-inalte(cu filtre).Dar in momentul cin am cuplatboxa de bass mi-sa ars siguranta din primarul transformatorului(6A/250V).Finalul este ok. Link spre comentariu
mely17 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Foloseste un softstart! Link spre comentariu
daniel_l Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Pai in ce moment ti-a ars siguranta?cum ai conectat boxa?in timp ce volumul era dat la minim sau cu el ridicat .. in mod normal nu are voie sa arda o siguranta de 6A doar la conectarea difului dar poate ai pus-o inaintea filtrajului deci imediat dupa traf si atunci la incarcarea conzilor se prea poate sa le arda ..Da si tu mai multe detalii .. Link spre comentariu
indy666 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Poate cele 2 boxe (cea cu medii si inalte si cea cu bas) sunt de 4 ohmi si la conectarea lor in paralel vine o sarcina de 2 ohmi. Asa s-ar explica consumul destul de mare pt a arde siguranta. Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 e foarte indicat sa pui sigurante si pe alimentarile etajului final, dupa condensatorii de filtraj, astfel, in caz de defectiune alimentarea e decuplata imediat. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 repet din nou: 1.Siguranta este in primarul transformatorului 2. Boxele l-eam conectat individual primul test a fost cu boxa de medii-inalte al doilea test cu boxa de basssi sa ma exprim mai concret,am conectat boxa de bass, volum mic final decuplat de la retea (220V),si siguanta (6A/250A) a ars-o in momentulcind am cuplat alimentarea (de la retea 220V)am schimbat siguranta si am conectat boxa de medii-inalte si si asa functioneaza corectde aceea am intrebat daca este nevoie de soft start si daca este cazul sa pun siguranta in primarul trafului pe ramurile de alimentare a etajului final este logic sa am sigurante Link spre comentariu
daniel_l Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Mai mult ca sigur siguranta se arde datorita curentului necesar incarcarii filtrajului,procedeaza astfel:lasa dechisa amplificarea fara sa fie conectat nici un difuzor,da volumul la minim si apoi pune diful de bas sau cel pe care-l ai tu si sigur va merge.Atentie ca-ti trebuie un soft start numaidecat .. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 mersi "daniel_l" am sa incerc si asa,ma gindesc sa anulez siguranta din primarul trafului Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Salut Vasile mai ai cumva ceva cablaje gata facute vreau si eu 2 bucati si din finali ceva ? .. Link spre comentariu
amatorul Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Salu Vasile imi poti da si mie schema la cablaj pt acest ampl? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum