Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema la aia

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

34

• costyy86

24

• Putz

15

• vasile eugen

9

Top autori în acest subiect

• Administratori

nu stiu de ce chiar pe placa lui Vasile R4 are 0,25W

pe placa din poza este de 0,6W cu pelicula metalica, sa gresit a pus fotprint pentru rezistenta de 0,25 :nebunrau:
Link spre comentariu

As avea si eu o intrebare in legatura cu condesatori de 10p respectiv de 18p merg si modelele acelea din partea de la aparatele de radio sau cele sectoare tv?Am inceput sa fac si eu acest model de amplificator si am ramas sa montez acesti condsatori dar nu am gasit nicaieri , ma gindam sa fie macar la 100v, mi era frica sa pun pe 50v.

Link spre comentariu
  • Administratori

mai am vro 10 care nu am vrut sa le dau dar daca chiar aveti nevoie le dau si pe astea ca oricum eu am montate multe...

Link spre comentariu
  • Administratori

Am primit 46 perechi de finali IRFP240 respectiv IRFP9240 fabricati de Vishay Pret pe pereche 7 Lei(ma rog, 3,5Lei bucata)Cine mai doreste ? Cine mai pofteste ? Sa-mi lase pe PM adresa de livrare.Costul transportului 15 lei indiferent de cati vreti sa luati !

Link spre comentariu
  • Administratori

finalii s-au epizat, altii nu mai aduc Cine nu si-a salvat schema sa faca bine sa o salveze ca subiectul am sa-l sterg curand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări