Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema la aia

Badman

Postări Recomandate

• Administratori

Foarte ciudat, mai da-mi odata pe privat adresa si verific, sa ma fi incurcat si nu am trimis la toti ? Oricum mai am si nu e problema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

34

• costyy86

24

• Putz

15

• vasile eugen

9

Top autori în acest subiect

• Administratori

La cerea userilor se mai scot la vanzare 20 Bucati de cablaje, pretul e acelasi 11Lei Bucata + taxele Postale de 10 Lei indiferent cate comandati.

Comanda minima 2 bucati !!!

Sunt ultimele 20 de bucati car ele mai am asa ca dupa epuizare va rog sa nu mai cereti :nebun:

Link spre comentariu

Scuze daca gresesc cu ceva.Nu ar fi bine daca cineva are lista cu piesele necesare punerii in functiune sa o posteze aici pe forum.Iertati-ma daca am gresit cu ceva :jytuiyu.

Link spre comentariu

ai nevoie de urmatoarele:transformator 630va(pentru un singur modul)punte redresoare 35 ampericondensatori de filtraj de min 6800uF/100vcabluri,potentiometre,mufe...etcsi bineinteles placa cu toate piesele montate......e simplu :ciuda:

Link spre comentariu

ok, atunci montez doar ce se afla pe schema, am facut si necesaru componentelor pentru un modul, dar este in Excel si nu imi da voie sa il uploadez pe forum, si nu stiu in ce format sa il fac, ca sa il pot pune sa ajut pe cei care nu au timp sa le extraga din schema

Link spre comentariu
  • Administratori

Se pare ca ai fost omis, iti pleaca maine

Mai sunt 6 bucati de vanzare, primul venit, primul servit

Link spre comentariu
  • Administratori

Verific si daca nu am trimis, trimitam avut zilele astea varza in mesageria privata... era imposibil sa nu ma incurc, mesaje peste mesaje, claie pe gramada

Link spre comentariu

Scuze daca nu am postat unde trebuie, dar cum sunt incepator in electronica, ma-m uitat printr-un magazin de componente electronice online, si am observat ca sunt rezistori SMD de diferite feluri, de exemplu:rezistori smd 0204 minimelf ;rezistori smd 0402 ;rezistori smd 0603; rezistori smd 0805 ;rezistori smd 0805 precizie; rezistori smd de putere;....etc.care este diferenta intre ele, si de care model ar trebui pentru AV400? (Daca trebuie rezistori)

Link spre comentariu

Mie mi-au sosit , dar dupa ce m-am dus eu la posta ca nu-mi sosea avizul .... frerele de acolo au gresit adresa de trimitere a avizului , pe plic era scris clar si citet 15 ier ele au scris 5 ...dummy

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări