Administratori Badman Postat Iulie 11, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 11, 2009 Foarte ciudat, mai da-mi odata pe privat adresa si verific, sa ma fi incurcat si nu am trimis la toti ? Oricum mai am si nu e problema Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 11, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 11, 2009 La cerea userilor se mai scot la vanzare 20 Bucati de cablaje, pretul e acelasi 11Lei Bucata + taxele Postale de 10 Lei indiferent cate comandati. Comanda minima 2 bucati !!! Sunt ultimele 20 de bucati car ele mai am asa ca dupa epuizare va rog sa nu mai cereti Link spre comentariu
Putz Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Scuze daca gresesc cu ceva.Nu ar fi bine daca cineva are lista cu piesele necesare punerii in functiune sa o posteze aici pe forum.Iertati-ma daca am gresit cu ceva . Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 ai nevoie de urmatoarele:transformator 630va(pentru un singur modul)punte redresoare 35 ampericondensatori de filtraj de min 6800uF/100vcabluri,potentiometre,mufe...etcsi bineinteles placa cu toate piesele montate......e simplu Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 In prima poza de pe prima pagina am vazut un led rosu lanag C3, dar in schema nu este, ce este cu el? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 12, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 12, 2009 este clipul dar nu-l montati ca nu merge Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 ok, atunci montez doar ce se afla pe schema, am facut si necesaru componentelor pentru un modul, dar este in Excel si nu imi da voie sa il uploadez pe forum, si nu stiu in ce format sa il fac, ca sa il pot pune sa ajut pe cei care nu au timp sa le extraga din schema Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 12, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 12, 2009 Ara si cateva SMD-uri pe ea asa ca degeaba faci lista daca nu ai placile in fatza Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 ok, atunci astept placile si dupaceea fac lista Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 13, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 13, 2009 Se pare ca ai fost omis, iti pleaca maine Mai sunt 6 bucati de vanzare, primul venit, primul servit Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 nici la mine nu a ajuns nimic, inca mai astept. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 13, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 13, 2009 Verific si daca nu am trimis, trimitam avut zilele astea varza in mesageria privata... era imposibil sa nu ma incurc, mesaje peste mesaje, claie pe gramada Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Se pare ca ai fost omis, iti pleaca maine Multumesc Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Scuze daca nu am postat unde trebuie, dar cum sunt incepator in electronica, ma-m uitat printr-un magazin de componente electronice online, si am observat ca sunt rezistori SMD de diferite feluri, de exemplu:rezistori smd 0204 minimelf ;rezistori smd 0402 ;rezistori smd 0603; rezistori smd 0805 ;rezistori smd 0805 precizie; rezistori smd de putere;....etc.care este diferenta intre ele, si de care model ar trebui pentru AV400? (Daca trebuie rezistori) Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Mie mi-au sosit , dar dupa ce m-am dus eu la posta ca nu-mi sosea avizul .... frerele de acolo au gresit adresa de trimitere a avizului , pe plic era scris clar si citet 15 ier ele au scris 5 ...dummy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum