Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microamp stereo cu 6n6p ............

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

8

• sebi_c

3

• ioannis

2

• fcon

2

Top autori în acest subiect

• 3 luni mai târziu...

Cum am promis .....am relizat un alt mini amp.....la ibric :rade: 2x2watii 2 intrari cu indicator nixie si pcl86 ca finale ....alimentare separata si deja vindut zilele trecute :freaza: in photo impreuna cu un preu McIntosh deosebit ....+ un final stereo cu GM70 generatia III-a....

Posted Image

mititelu'

Posted Image

Link spre comentariu

Felicitari din tot sufletul ! Ati trezit invidia ( constructiva ) din mine , ne cunoastem de asta vara cand ati venit in vacanta in ROMANIA ne-am intalnit in fata Garii de Est ( socluri GU5O etc.... ) . Va apreciez in mod deosebit pentru solutiile tehnice constructive , creativitatea si buna stapanire a prelucrarilor mecanice ,multiplicata de perseverenta de Sisif , buna cunoastere a unui capitol de istorie electronica ( tuburi ) fapt ce va situeaza in topul meu personal alaturi de user-ii VTP VALDERAMA VIOBIO VASKA2222 LAZAROIU SEBI-C BLUE DEPANATORUL si bineinteles DANZUP si DJDOG ,si desigur nu cel din urma marele FELIXX sper sa nu se supere ceilalti forumisti....cu totii avem probabil ce invata unii de la altii.... Va urez succes in constructii de calitate

Link spre comentariu

Felicitari din tot sufletul ! Ati trezit invidia ( constructiva ) din mine , ne cunoastem de asta vara cand ati venit in vacanta in ROMANIA ne-am intalnit in fata Garii de Est ( socluri GU5O etc.... ) . Va apreciez in mod deosebit pentru solutiile tehnice constructive , creativitatea si buna stapanire a prelucrarilor mecanice ,multiplicata de perseverenta de Sisif , buna cunoastere a unui capitol de istorie electronica ( tuburi ) fapt ce va situeaza in topul meu personal alaturi de user-ii VTP VALDERAMA VIOBIO VASKA2222 LAZAROIU SEBI-C BLUE DEPANATORUL si bineinteles DANZUP si DJDOG ,si desigur nu cel din urma marele FELIXX sper sa nu se supere ceilalti forumisti....cu totii avem probabil ce invata unii de la altii.... Va urez succes in constructii de calitate

Da imi amintesc .....multumesc pt aprecieri e o mare onoare pt mine sa fiu enumerat pe linga personalitatile de pe forumul nostru descrise mai sus .......da mai am mult de invatat la partea teoretica in special, ca sa ajung sa ma compar cu ei ,as spune ca punctul meu forte ar fi rabdarea ,experienta in practica si multa imaginatie .........
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

E mult mai frumos si bine gandit al tau! Te uiti la chinezariile alea? Chiar se discuta pe diyAudio despre montaje similare. Un american zicea ca nici piesele nu-l costa atat!

Link spre comentariu
Vizitator viobio

E mult mai frumos si bine gandit al tau! Te uiti la chinezariile alea? Chiar se discuta pe diyAudio despre montaje similare. Un american zicea ca nici piesele nu-l costa atat!

sebi mai tii minte cind a zis hpavictor ca cine face montaje cu tuburi pe cablaj face chinezarii?in situatia asta te afli tu acum!de ce blamezi ce fac altii??pe mine ma isterizeasa cuvintul CHINEZARIE ,esti convins ca in China se fac numai lucruri proaste?sau numai ce facem cu mina noastra este frumos si de calitate?scrie XINDAK pe gogu si vezi ca fac si produse bune ,laudate in reviste din vestpretul este influentat de sclavia din fabricile lor,salarii de 100..130$,acolo nu sunt oameni sunt roboticredema sunt un bun cunoscator al Asiei ,in special China!sper ca ai un calculator la fel de bun ca amplificatoarele pe care le construiesti :da demonteaza cutia si vezi unde sunt facute "chinezariile" din interior
Link spre comentariu

sebi mai tii minte cind a zis hpavictor ca cine face montaje cu tuburi pe cablaj face chinezarii?in situatia asta te afli tu acum!de ce blamezi ce fac altii??pe mine ma isterizeasa cuvintul CHINEZARIE ,esti convins ca in China se fac numai lucruri proaste?sau numai ce facem cu mina noastra este frumos si de calitate?
Viobio, asta-i termenul, ca e bun, ca e rau, invazia asta e putin nesanatoasa! Eu am zis ca-mi place mai mult al lui Gabriel.Altfel, toata stima pt ce e bun! Dar ma gandesc si la discutiile cu falsurile chinezesti.Referitor la cablaje, cablajul nu e o chinezarie! E un progres tehnologic de necontenstat. Eu am atras atentia ca nu are a face cu asta, adica daca si chinezariile folosesc cablaje, nu inseamna ca toate cablajele sustin chinezarii. E o mare diferenta de perceptie!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări