ioannis Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 prin adevar este o realizare foarte frumoasa, si omul care construieste asemenea amplificatoare, trebuie sa aiba multa rebdare!!!!felicitari!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Multumesc mult pentru aprecieri, vor mai fi si alte modele.....dar dupa ce ma intorc din vacanta sa ma refac putin Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Cum am promis .....am relizat un alt mini amp.....la ibric 2x2watii 2 intrari cu indicator nixie si pcl86 ca finale ....alimentare separata si deja vindut zilele trecute in photo impreuna cu un preu McIntosh deosebit ....+ un final stereo cu GM70 generatia III-a.... mititelu' Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Domnule, e?ti de groaz?!În sensul bun al expresiei, desigur. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Felicitari din tot sufletul ! Ati trezit invidia ( constructiva ) din mine , ne cunoastem de asta vara cand ati venit in vacanta in ROMANIA ne-am intalnit in fata Garii de Est ( socluri GU5O etc.... ) . Va apreciez in mod deosebit pentru solutiile tehnice constructive , creativitatea si buna stapanire a prelucrarilor mecanice ,multiplicata de perseverenta de Sisif , buna cunoastere a unui capitol de istorie electronica ( tuburi ) fapt ce va situeaza in topul meu personal alaturi de user-ii VTP VALDERAMA VIOBIO VASKA2222 LAZAROIU SEBI-C BLUE DEPANATORUL si bineinteles DANZUP si DJDOG ,si desigur nu cel din urma marele FELIXX sper sa nu se supere ceilalti forumisti....cu totii avem probabil ce invata unii de la altii.... Va urez succes in constructii de calitate Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Felicitari din tot sufletul ! Ati trezit invidia ( constructiva ) din mine , ne cunoastem de asta vara cand ati venit in vacanta in ROMANIA ne-am intalnit in fata Garii de Est ( socluri GU5O etc.... ) . Va apreciez in mod deosebit pentru solutiile tehnice constructive , creativitatea si buna stapanire a prelucrarilor mecanice ,multiplicata de perseverenta de Sisif , buna cunoastere a unui capitol de istorie electronica ( tuburi ) fapt ce va situeaza in topul meu personal alaturi de user-ii VTP VALDERAMA VIOBIO VASKA2222 LAZAROIU SEBI-C BLUE DEPANATORUL si bineinteles DANZUP si DJDOG ,si desigur nu cel din urma marele FELIXX sper sa nu se supere ceilalti forumisti....cu totii avem probabil ce invata unii de la altii.... Va urez succes in constructii de calitateDa imi amintesc .....multumesc pt aprecieri e o mare onoare pt mine sa fiu enumerat pe linga personalitatile de pe forumul nostru descrise mai sus .......da mai am mult de invatat la partea teoretica in special, ca sa ajung sa ma compar cu ei ,as spune ca punctul meu forte ar fi rabdarea ,experienta in practica si multa imaginatie ......... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 N-am putut s? m? ab?in: http://www.miniwatt.com.hk/products.html http://cgi.audiogon.com/cgi-bin/auc.pl?ampstube&1260237704 Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 E mult mai frumos si bine gandit al tau! Te uiti la chinezariile alea? Chiar se discuta pe diyAudio despre montaje similare. Un american zicea ca nici piesele nu-l costa atat! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Care??? N-am f?cut nici un amplif miniatural, poate în viitor. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 E mult mai frumos si bine gandit al tau! Te uiti la chinezariile alea? Chiar se discuta pe diyAudio despre montaje similare. Un american zicea ca nici piesele nu-l costa atat!sebi mai tii minte cind a zis hpavictor ca cine face montaje cu tuburi pe cablaj face chinezarii?in situatia asta te afli tu acum!de ce blamezi ce fac altii??pe mine ma isterizeasa cuvintul CHINEZARIE ,esti convins ca in China se fac numai lucruri proaste?sau numai ce facem cu mina noastra este frumos si de calitate?scrie XINDAK pe gogu si vezi ca fac si produse bune ,laudate in reviste din vestpretul este influentat de sclavia din fabricile lor,salarii de 100..130$,acolo nu sunt oameni sunt roboticredema sunt un bun cunoscator al Asiei ,in special China!sper ca ai un calculator la fel de bun ca amplificatoarele pe care le construiesti demonteaza cutia si vezi unde sunt facute "chinezariile" din interior Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Care??? N-am f?cut nici un amplif miniatural, poate în viitor.Ma gandeam la Gabriel! Scuze ca te-am facut autor! Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 E mult mai frumos si bine gandit al tau! Te uiti la chinezariile alea? Chiar se discuta pe diyAudio despre montaje similare. Un american zicea ca nici piesele nu-l costa atat!sebi mai tii minte cind a zis hpavictor ca cine face montaje cu tuburi pe cablaj face chinezarii?in situatia asta te afli tu acum!de ce blamezi ce fac altii??pe mine ma isterizeasa cuvintul CHINEZARIE ,esti convins ca in China se fac numai lucruri proaste?sau numai ce facem cu mina noastra este frumos si de calitate?Viobio, asta-i termenul, ca e bun, ca e rau, invazia asta e putin nesanatoasa! Eu am zis ca-mi place mai mult al lui Gabriel.Altfel, toata stima pt ce e bun! Dar ma gandesc si la discutiile cu falsurile chinezesti.Referitor la cablaje, cablajul nu e o chinezarie! E un progres tehnologic de necontenstat. Eu am atras atentia ca nu are a face cu asta, adica daca si chinezariile folosesc cablaje, nu inseamna ca toate cablajele sustin chinezarii. E o mare diferenta de perceptie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum