Vizitator laurlaur71 Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 se poate face o lampa gen neon din leduri care sa aiba aceeasi putere ca neonul si sa fie folosita la bricheta masini? consumul sa fie minim sa nu raman pe balta fara curent la baterie Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 se poate face dar ai nevoie de leduri albe (ca alea de la brichete) vezi poate mai are cineva de vanzare, au fost cativa useri care au adus multe de prin china. si eu am cumparat 100 de leduri ca sa-mi fac ceva de genul asta dar nu am mai finalizat proiectul.consumul o sa iasa mic cu leduri, daca pui 4 leduri serie (pentru a rezista la 12V) eventual si un rezistor serie ca sa limitezi curentul pe la 30mA vei consuma 0.36w, astfel pentru 10 astfel de montaje paralel (adica 40leduri) vei consuma 3.6w.daca le vrei pentru pescuit atunci nu cred ca sunt bune ledurile, depinde ce vrei exact... nu vei putea vedea plutele pe apa (adica nu o sa bata la distanta) dar in rest sunt super. Link spre comentariu
Vizitator laurlaur71 Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 nu vreau sa vad plutele,ci sa am lumina langa masina pe o raza de 4 mp2,eu am un neon care este ars care il leg la bateire si face lumina aproape ca cel din bucatarie ,neonul este de 40 ,are o parte electronica care este atasat la el sa-l poata aprinde . Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 in cazul asta poti face cu leduri dar trebuie sa faci rost de ele, prin magazine fizice cred ca sunt destul de scumpe, mai ales ca probabil vrei vreo 50bucati.sugerez sa lipesti ledurile pe o placa de cablaj imprimat, cablajul evident va fi foarte simplu.incearca cu un anunt la cumparari poate prinzi vreo oferta buna de la vreun user. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Se g?sesc baghete de leduri, sau mai nou, chiar ''tuburi de Ne'' cu leduri, unele cu lumin? cald? + rece la alegere, la 220V sau la 12V, îns? pre?urile sînt mari, o baghet? cost? în jur de 100 lei, un tub ajunge la 300 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum