Vizitator manicaluci Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 am si eu un cd player auto jvc KD-G331, iesit din garantie;firelor de la un difuzor din usa li sa rupt camasuiala si au facut contact cu caroseria masinii in timp ce cd playerul mergea(la deschiderea usii).S-a auzit un poc si difuzoarele au inceput sa caraie; caraitul apare doar la basi si la volum mai mare de 20, in rest se aude bine.problema este de la el, boxele sunt bune, am verificat.CE POATE AVEA? MAI MERITA SA-L REPAR? CAT AR COSTA REPARATIA? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 mai mult ca sigur finalul s-a prajit... este un circuit fabricat de sanyo...din seria la47xxx Link spre comentariu
Vizitator manicaluci Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 finalul este integrat? la ce pret ajunge reparatia? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 aproximativ 60 de ron costa finalulse adauga manopera depanatorului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum