vasile eugen Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 salutaream intrat into panica cu tv platium,a fost trasnit prin cablu tv.In fine sursa am facut-o dar problema a ramas pe cadre,am schimbat 3 bucati LA7840,condesatori si restul in jurul lui dar in zadar.Am o linie mai luminoasa cam pe la mijloc, o portiune de vreo 5 cm imagine sub "linia luminoasa" care este buna.In partea de jos este negru iar deasupra "liniei luminoase" imaginea este intoarsa.Ar fi posibil sa fie probleme de la procesor????????? Link spre comentariu
daisarqx Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 ce sasiu?ce model?ne poti spune sau e secret? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 deloc nu este secret incerc sa atasez schema , a mai fost afisata schema aici pe forum Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 am micsorat tesiunea B1 de la 110v la 95V , si doar o banda mai alba este in partea de sus ,este posibibil sa fie alimentare B1 la 90V??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum