mishy Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 Daca mi-ar putea trimite cineva o schema sau un artificiu prin care pot sa-mi maresc volumul la microfon, i-ar fi recunoscator!pls :wink: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 ce fel de microfon ai? daca ai electrodinamic atunci IEI un operationallegi la intrarea + microfonu, la intrarea - o rezistenta R1 cu celalalt capat la masa si o rezistenta Rr la iesire si celalalt capat pe intrarea -.amplificarea = 1+(Rr/R1).Ai putea sa folosesti un p[otentiometru in loc de Rr pt amplificari reglabile. Link spre comentariu
mishy Postat Mai 16, 2005 Autor Partajează Postat Mai 16, 2005 pot sa folosesc un 741? sau amplifica prea tare? Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 pot sa folosesc un 741?potisau amplifica prea tare?amplificarea o faci cat vrei tu Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 formula se aplica indiferent de operationalul folosittl074 ca e mai performant..iar ca si pret e tot pe acoloasa ai 4 AO in capsula. Ai putea sa pui 3 intrari care apoi sa le legi intr-un sumator..o sa obtii un mixer..(e doar o idee..) Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 deci de la volume control de la proprietactile avansate(ca sa zicem pe romaneste) de la microfon, ai incercat??acolo ai o casuta de bifat..mic boost,sau ceva de genul asta, si asta creste considerabil volumul la microfon...eu dupa ce am bifat asta, si am dat vol la microfon la maxim, cu un mic de desktop se auzea cum vorbesti normal, de la vroe 2 metri... (mult prea sensibil pt mine) Link spre comentariu
mishy Postat Mai 17, 2005 Autor Partajează Postat Mai 17, 2005 am incercat de la advanced volume control sa bifez boost shi pot sa zic, ca imi merge super cool! multzumesc tuturor!!!!!! Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 loool :lol: Mai intai verifica ce ai si apoi sa te gandesti cum sa imbunatatesti ceva... Link spre comentariu
Vizitator faqfaqfaq Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 salut cam vechi threadu asta da nam vrut sa fac unu nou.....am o plak de sunet hercules muse 5.1 dvd si mi se aude microfonu incet nu e din cauza microfonului(l'am testat si pe alte calculatoare si se aude normal)...La recording controls nu am advanced controls (e gri)cu toate k am bifat tot la properties . va rog datzi'mi un sfat:( Link spre comentariu
one Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 http://www.reconnsworld.com/audio_singleicpreamp.html http://www.epanorama.net/circuits/sbmicamp.html sau cel mai bine asta http://www.reconnsworld.com/audio_simplepreamp.html si il alimentezi din game port, unde ai 5V. Atentie insa, ca game portul nu are protectie, si daca faci scurt iti strici placa de baza. Alta varianta ar fi dintr-un port USB, sau chiar dintr-un conector de 5V. Pui o rezistenta de 50-100Ω in serie, sa limiteze curentul in caz de scurtcircuit. Link spre comentariu
Vizitator faqfaqfaq Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 ok ms... am sal rog pe taikmiu sa fak asta k eu n'am o treabada un soft ceva nu este ? eu folosesc microfonu ptr skype... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum