Vizitator snowmanshow Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Salutari, aveti link-ul catre o alta zona a forumului unde nu cred ca e foarte vizibilviewtopic.php?p=362873#p362873Cu scuze daca am procedat incorect punand si aici mai atasez schema de principiu Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Dupa cum e de distrusa placa nu mai poate fi reparat. Numai daca cineva se incumeta sa-l reconstruiasca dupa schema originala sau sa monteze in locul lui altceva alimentat la tensiunea respectiva. Link spre comentariu
Vizitator snowmanshow Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 cu regrete eterne, ma pot gandi sa pun in aceiasi cutie canalul ramas ca pentru un subwoofer pentru care am si iesire dedicata dintr-un m-audio sonica theatre, si sa pun pe calalalt radiator, 2 kit-module de de 100-150W pentru 2 sateliti. nu sunt insa un cunoscator absolut al domeniului si nu am vazut ceva care sa mearga la 87-90V.poate ma ajutati cu asta ...cat despre canalul ars, ce sa zic, arata asa si pentru ca s-a afumat foarte tare, in principiu 4 sunt locurile unde perechi de cate 2 rezistoare chiar s-au facut scrum ... cablajul sub ele e deteriorat si el Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Poti incerca si cum spui tu, dar poti pune in locul celor doua canale originale doua module FET800. Colegii forumisti care au lucrat cu asa ceva i-ti vor putea da detalii. Daca vrei cum spui tu vor trebui facute home-made niste amplificatoare de 100...200w dar care sa lucreze pe impedante de 16...32 ohmi (pentru alimentare la asa tensiune). Uita-te si aici viewtopic.php?f=5&t=41992&hilit=amplificator+800W Link spre comentariu
Vizitator snowmanshow Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 e interesant dar costa 3,5 milioanedaca iau 2 ajung la 7 milioane daca n-as avea alimentarea, as ajunge la 10 la care daca mai pun ceva iau un crown de ocazie .ar fi ceva cu FET400 care e 1 mil. si care vine fara radiatoare, ceea ce imi convine .e si apropiat ca putere de ceea ce vreau ... insa nu rezista la 79 V (ei zic maxim 75V )poate sa schimb ceva tranzistori dar atunci se schimba prea multe si trebuie regandit totul .nu ma bag la asta :-) decat daca a mai facut cineva si i-a mers...desi ma indoiesc mai bine ma apuc de ala rupt sa vad daca-l pot reface, cu multa rabdare de data asta .deocamdata am un RA500 de la Alesis insa parca cu suna asa dinamic precum BGW-ul .orcum, iti multumesc pentru info Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Eu folosesc fet 400 la 80 v in gol de mai bine de 3 ani si nu are nici pe naiba. In sarcina oricum ajunge pe la 75. Link spre comentariu
Vizitator snowmanshow Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 am masurat si euin gol am 78,5 Vcred ca o sa merg pe FET400 pot pune 2 bucati pe radiatorul ramaso sa fie un 2.1 :-) , intre timp am gasit inca un BGW identic in state insa are 30 kg :-)) acolo s-au folosit din plin la sonorizarile teatrelor, din '80 pana prin ' 90 cred sa vad daca pot sa aduc doar modulele audio va multumesc tuturor ! Link spre comentariu
Vizitator snowmanshow Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Am revenit cu detalii Cu greu am reusit sa conving un american sa demonteze modulele audio de pe un BGW si sa le trimita in Rodin pacate modulele nu sunt identice desi amp-ul e acelasi model am scris la bgw dar cred ca pana la final de august n-o sa primesc vreun raspunspresupun ca tensiunea redresata e aceiasi 78,7V pe el era indicat 110-240V am facut schimbarile la conectori si le-am dat drumuunul pare sa fuctioneze normal altul nu dupa ce puterea creste spre jumatate si peste, apar distorsiuni ... pana la blocare am schema de principiu, de fapt oputeti vedea si aicidaca aveti sfaturi sau puteti sa ma ajutati cu verificare, reparare, reglare corecta, va rog ... aici sau contracost.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum