Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Orga de Luminii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iordan

3

• nelu57

2

• vio2007

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

....dar ledurile se aprind daca tin montajul in mana...cum adic? ? se aprind ...a?a cum ar trebui...în ritmul semnalului ( muzicii ) ?...fi mai explicit...în leg?tur? cu ce te deranjeaz? !!!

Link spre comentariu

Verific? realizarea...execu?ia...f?r? semnal ( muzic? ) ledurile trebuie s? stea stinse...faptul c? se aprind cum zici tu...când ?ii montajul în mân?, denot? faptul c? poate nu ai o leg?tur? de mas?...etc..cauzele pot fi multe...ata?eaz? ?i o poz? cu montajul ( fa??...verso )...poate observ?m pe unde ai gre?it. Dealtfel schema este ceva simplu...s? nu te a?tep?i la rezultate spectaculoase de la ea...sunt ni?te simple filtre rc la intrare...apropo...se aprind ( când ?ii montajul în mân? ) numai când ai semnal ( muzic? ) la intrare ?...semnalul trebuie aplicat eventual cu un cablu ecranat ?i trebuie s? aib? un nivel destul de mare...la schema aceasta se ia semnal direct de pe difuzor...?i cu un nivel ( tarie ) a semnalului mai mare. Cite?te foarte atent ce am scris mai sus...?i caut? s? r?spunzi exact la ce am întrebat !

Link spre comentariu

Din poza se vede ca la potentiometrele de reglaj nivel semnal pe canal ai folosit fire obisnuite .Normal ar trebui fire ecranate sau cum e in proiect (semireglabilele pe placa) !!Dar fara sa tii placa in mana si cu semnal la intrare functioneaza corect ? Se aprind ledurile in ritmul muzicii?

vezi si acest topic :http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=38849&st=0&sk=t&sd=a

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări