Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte de plexiglass?

Vizitator bodisan

Postări Recomandate

Vizitator bodisan

A facut cineva incinte de plexiglass? Daca da, sa spuna pareri. La prima vedere eu as vedea si plusuri si minusuri...Plusuri:-Rigiditate mai mare ca PAL-ul, probabil chiar la grosimi mai mici.-Aspect "interesant"-Relativ usor de asamblat, odata obtinuteMinusuri-Pret (nu stiu pretul exact)-Nu se gasesc pe toate drumurile.-Mai greu de prelucrat, in special gaurile pentru difuzoare...Ziceti si voi... poate sunt nebun, dar pentru mine suna tentant! :shock:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

1

• Mircea Bartic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

exact cum ai zis u cu + si -am facut si o sa mai faczilele astea trebuie sa-mi vina un transport de placi mie imi place ca sunt rezistente si ca e imposibil sa "zbarnaie" cutia din asa ceva(oricata putere ai baga in dif)-din lemn sau pal am mai vazut dar din astea nuca sa-ti imaginezi-o cutie paralelipipedica de 25litri din plexiglass de 5mm -rezista la sariturile unui om de 80kg pe ea :d si sunetul e bun parerea mea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări