Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwofer

proDJxlx

Postări Recomandate

vreau sa-mi fac un subwofer si as dori sa stiu, sau daca se poate o schema cum sa montez diful pe pal( adik pe ce parte sau pozitie) sa sune cat mai bine , si cutia sa fie in forma de cub. va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tyty

2

• proDJxlx

2

• AlpHso

1

• BF37

1

Top autori în acest subiect

In primul rand , daca te uiti pe toate celelalte subiecte legate de subbasi , vei vedea ca exista o ordine a detaliilor pe care trebuie sa le oferi visavis de "problema" ta.

1. Pt ce-ti trebuie ? =>Ce tip de sonorizare? ( camera sau profesional )

2. Ce difuzor propui tu ? ( poze , detalii ...)

3. Nedumerirea sau problema este ?.....

Link spre comentariu

partea sau pozitia difuzorului nu prea conteaza, cum spunea si BF sunt alti parametri daca vrei sa faci ceva bun.In primul rand spune ce difuzor ai si poate te putem ajuta cu dimensiunile incintei, la ce frecventa sa o acordezi dupa care vorbim de prinderea difuzorului...

Link spre comentariu

poi are 10" adik vreo 25 cm si cik are 4 ohmi si 600W

daca stii doar atat despre el atunci nu ai cum sa calculezi volumul incintei sau sa faci o simulare pe PC a raspunsului in frecventa.

daca nu ai parametrii Thiele-Small atunci nu ramane decat sa faci o cutie la plezneala, daca e de 10" poate merge intr-o cutie de 50L bass-reflex (zic bass-reflex pentru ca dupa puterea aia declarata pare a fi ceva auto).

pune macar poze cu el, poate il mai are cineva si i-a facut deja o cutie.

Link spre comentariu

si cutia sa nu o faci in forma de cub e cel mai prost tip de ininta dc ??? multi am vazut ca au cutia la sub sub forma de cub

Fa ce forma vrei,la subwoofer nu conteaza forma ci doar sa respecti volumul cutiei si acordajul.Nu-i bine sa faci cub boxe care reproduc si medii/inalte,deoarece se formeaza unde stationare(un fel de ecouri) si suna naspa mediile
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Putere nominala = 200WPutere muzicala = 450WRezistenta bobinei = 8 ohmTuning freq. = 26,71 HzFiltru pasiv trece jos -12dBEficacitate = 93,2 dBTip - Bass Subwoofer reflexPlaja de frecvente 25 Hz - 200 HzDimensiuni: W = 60 cmH = 65 cmD = 60 cm2 x 7 cm ventsBass = 36 cm diametruCapacitate = 163 litri

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări