Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MEMORII ECC

alexutu

Postări Recomandate

SALUTARE .AM AUZIT DE MEMORII ECC(EROR CORECTION) PARCASUNT CURIOS SE POT FOLOSI PE UN DESCTOP NORMAL. ADICA EU AM PE AL MEU DDR2 LA 800MHZ. AS GASI DRR2 800 ECC? CU CARE SA LE INLOCUIESC. CE AVANTAJE AS AVEA. SI DACA SE GASESC UNDE SI LA CE PRETURI .MULTUMESC MULT ASTEPT INFORMATII DE LA MAI CUNOSCATORI CA MINE IN DOMENIU. :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

4

• MifTy

2

• dem3ntor

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

scuze pt caps lock.placa mea de baza scrie ca suporta si memori unbufferred ECC.am mai cautat pe net. personal am ajuns la concluzia ca sunt memorii cu eror corection dar fara buffer cum au cele de server, care cica rezolva erorile aparute din cauze naturale, de electricitate etc.am gasit ceva modele de memorii de genul asta dar am mai gasit si altceva -CLASA DE LATENTA-care cica conteaza mult. daca am inteles bine(nus sigur), cu cat e latenta mai mica se misca mai repede.PERSONAL-as vrea sa imi schimb memoriile am 2x 1 g ddr2 800mhz,non ecc,cl5., dar am ca optiuni fie sa iau menorii cu latenta mai mica (4) sau cu acceeasi latenta dar cu unbuffered ecc.sunt in dilema :nebunrau: :sparge:

Link spre comentariu

ia cu laten?? mai mic?, ?i las? ecc-urile pentru servere!!!sau, ?i mai bine, bag? 2x2 giga... asta dac? ai xp/vista 64 bit... sau le po?i b?ga dualchannel, dac? suport? placa de baz? ?i memoriile figura asta...

Link spre comentariu

ECC/Registered sunt de folos numai pt. servere, altminteri se misca mai lent decat o memorie"normala", unele memorii ECC au LED-uri de diagnostic pe placuta, ba chiar si baterie CR2032!!!Picarea curentului nu va conduce deci la "golirea" memoriei de date...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

o s? cheltui foarte mult, ?i performan?ele sigur n-au s? se ridice la nivelul a?tept?rilor tale!!!asta pentru c? se cer anumite lucruri de la componentele de server, ?i cu totul altceva la cele de desktop pentru userul "de toate zilele"!!!

Link spre comentariu

Workstation nu inseamna neaparat server. Poti sa-l folosesti ca si statie grafica, nu neaparat sa tina o retea de ISP in spate.Daca tot esti preocupat de problemele de genu asta mai bine iti iei un UPS ca sa sti ca ai timp sa salvezi/inchizi la timp aplicatiile.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări