Vizitator marinica2222 Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Ce reprezinta simbolul de mai jos? Comutator cap scara? Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 pare a fi un comutator ceva Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 daca s-a aflat ne spui si noua... ma cam roade curiozitatea. daca ai piesa vezi ce face. pentru mine e prea putin sugestiva reprezentareasau daca e dintr-o schema posteaza schema...poate deduce careva mai tenace Link spre comentariu
nightmare Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Fara triunghiul de deasupra e cap scara, cu el... habar nu am sunt chiar curios. Link spre comentariu
Vizitator marinica2222 Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 fara triunghi stiu si eu ca este comutator cap-scara. ma gandeam ca triunghiul ar putea insemna senzor de prezenta (miscare), dar...nu sunt sigur si nici nu cred ca exista comutator cu senzor de miscare Link spre comentariu
nightmare Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 O fi cu temporizator. In ce schema, sau unde ai gasit simbolul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum