Vizitator rolandyamaha Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 eu nu am auzit pana acum de amplificatoarele astea: http://www.hanseton.de/Boost%20PX2400.htm voi ce parere aveti despre el?? cam ce putere reala ar scoate pe canal in 8 ohmi si in bridge in 8 ohmi??? Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Dupa greutate pare sa aiba, dupa pret cred ca vinde doar carcasa :rade:Ps: Acum vad ca acolo nu e vorba de amplificator la banii aia ci de altceva cred, ce sa-i faci daca am lipsit de la orele de germana... Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 20 de euroi, e vrajeala curata si carcasa ar costa mai mult de atat, goala :nebunrau:Nu cunosc limba germana sa stiu ce mai scrie pe acolo Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Ala e pretul de INCHIRIERE per ora a respectivelor aparate ! Asta spune acolo in limba germana. Link spre comentariu
89-CEC Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Ala e pretul de INCHIRIERE per ora a respectivelor aparate ! Asta spune acolo in limba germana. preis p Tg................prescurtare la pret pe zi (preis pro tag) Link spre comentariu
Vizitator rolandyamaha Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 pe mine nu ma intereseaza de pret ma intereseaza daca e bun de ceva cam cat ar scoate real pun si o poza cu el din interior ce am gasit pe net Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Trafo e pric?jit r?u ptr puterile cu care se laud?, trz finali sînt pu?ini, indiferent ce tip ar fi acolo, probabil sînt ''clasicii în via??'' 2SA1943/2SC5200, cu care s-ar putea scoate vreo 400... maxim 500W tra?i de p?r, în func?ie de alimentare. În concluzie, o nou? realizare chinezeasc? de succesuri. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Zal o fi in clasa D desi nu se potriveste nici transformatorul, nici radiatorul Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Radiatorul e mai greu ca trafo! Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Pana nu stim clasa in care functioneaza si tensiunea de alimentare, sau puterea consumatata de la retea nu ai cum sa aproximezi puterea debitata de acest amplificator.Trafo poate fi destul de mare, mai ales ca pare a fi varianta inalta de toroidal Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Totu?i, mai mult de 1,5kW nu are, p?rerea mea. Alt? variant? de prezentare, cu alte date: http://www.proaudiowebshop.nl/shop/product_info.php?name=Boost%20PX%202400&products_id=5543 Pe eBay apar le mîna a doua ?i cu 200E. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Totu?i, mai mult de 1,5kW nu are, p?rerea mea.Alt? variant? de prezentare, cu alte date: http://www.proaudiowebshop.nl/shop/product_info.php?name=Boost%20PX%202400&products_id=5543Pe eBay apar le mîna a doua ?i cu 200E. TOTUSI E GREU 32 KG , clasa e sigur AB-B , nare cum sa fie h, g , ca mai avea tranzistori si mai multi , chiar si pt 1kw in clasa h are nevoie de vreo 10 perechi finali ,si iarasi dupa calcule si acolo e tras de par , are noroc cu radiatorul ala masiv , dar totusi cred ca iasa din SOA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum