Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator clasa h 3-4 step

CATA2003

Postări Recomandate

Venind vacanta si avand mai toata ziua la dispozitie am zis sa fac un amplificator >800w in clasa H dar cu mai mult de 2 railuri adica in trepte de 3-4 cum fac chinezi mai nou , asa mai au si cei de la Crown si multe altele , asta urmand sa fie si proiect de diploma peste vreo 2 ani..... bani inca nu sunt o problema ,stiu ca piesele sunt scumpe dar cum am zis.... sursa vreau sa fie un smps de vreo 3kw acolo o sa fie alt topic... nu vreau pareri pro sau contra despre posibilitatea finalizari amplificatorului sau alte dezbateri pe tema asta , deci numai idei despre schema .Inca schema nu am gasit , am una dar doar cu 2 trepte e cea de pe forum de la sectiunea amplificatoare , mai este una la fidek fpa12a si cred ca mai sunt si altele dar astea sunt tot pe 2 railuri , am o schema cu 4 trepte dar e de 5kw si e cu 50 de tranzistori de putere .... deja e aberatie , deci sa fie pana in 1-1.6kw daca are careva manual sau o schema de la un amplificator il rog sa o posteze sau daca nu poate sa dea un pm si o sa discutam acolo cum facem .....numai bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

2

• CATA2003

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

au fost postate, cred ca de sorteh la un moment dat manualele de service de la o gramada de amplificatoare de la ram audio si crown, si tin minte ca am vazut pe acolo si scheme care erau si cu 3 trepte. dupa ce-mi montez desktopu napoi, ca l-am facut bucati sa-l curat de praf (deh sesiune, adica vacanta, plictiseala) o sa caut schemele cu pricina si le reuploadez.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

au fost postate, cred ca de sorteh la un moment dat manualele de service de la o gramada de amplificatoare de la ram audio si crown, si tin minte ca am vazut pe acolo si scheme care erau si cu 3 trepte. dupa ce-mi montez desktopu napoi, ca l-am facut bucati sa-l curat de praf (deh sesiune, adica vacanta, plictiseala) o sa caut schemele cu pricina si le reuploadez.

Nimik?
Link spre comentariu

incearca un site de hosting gratuit.Cata, legat de diploma: Schema e irelevanta. Pune orice doar sa mearga. Nu o sa vrajesti pe nimeni cu un simplu amplificator, mai ales ca acest subiect este fumat demult. Insista acolo pe smps, piese de ultima generatie, notiuni de actualitate, mai infigi un DSP, un uC cu functionalitati avansate in care sa se vada clar inovatiile si contributia ta personala. Nu o sa fie nimeni impresionat de o simpla executie a unui montaj sau o implementare a unor principii arhi-cunoscute, ca nu e vorba de scoala profesionala.Trebuie sa insisti pe ce exista la ora actuala pe piata sau in lucrarile de specialitate si pe ce ai adus tu nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări