Vizitator rirazvan Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Salut pe toata lumea.Am o problema cu o imprimanta, are o sursa in comutatie booster converer cu PWM, forward converter la 24V, restul tensiunilor sunt scoase cu buck converter din cea de 24V. Sursa cred ca are 400W maxim.Imediat dupa alimentare se aude cum condensatorul din alimentare se incarca si descarca periodic la 1/2 secunde. Sursa nu intra in comutatie.Este facuta cu UC3854A, UC3844AD.Am verificat diodele si condensatorii si sunt OK.Ma poate ajuta cineva cu vreo idee?Schema este atasata. Multumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 ?sta e unul din motivele pentru care ai absolut? nevoie de osciloscop la depanat smps-uri... verific? dac? pwm-ul e alimentat ?i oscileaz? corect... iar forma de und? este ?i ea corect?... Link spre comentariu
moro Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Mai este de actualitate? S-a rezolvat pana la urma?Din cate vad eu, acolo este vorba de o sursa cu pfc, este cam neclara schema, daca s-ar putea o rezolutie mai mare a schemei ar fi ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum