Vizitator littlea Postat Mai 15, 2005 Partajează Postat Mai 15, 2005 am facut schema din datasheet , si afce unele figuri.. adica are tendinta sa intre in muting... cred ca trebuia sa leg cumva si pinul 16... pls niste raspunsuri... Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 Pinul 16 se leaga printr-un rezistor de 10K la +V. Link spre comentariu
Vizitator littlea Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 am facut schema din datasheet si cand dau mai tare se opreste si pana nu dau volumu la minim nu mai merge.Am pus si rezistenta asta de care zici si acu la fel intrerupe Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 ca sa discutam aceeasi limba, discutam de datasheet-ul asta http://www.semiconductors.philips.com/pip/TDA1562.html ? eu vad scris f. clar la pagina 6 ca pinul de STATUS I/O (pin STAT) trebuie sa fie la starea HIGH pentru clasa H si MID la clasa B si LOW pentru "fast mute" deci clar il pui la un potential de mijloc sau plus.... sper ca sarmanul pin de MUTE nu l-ai lasat si pe el in aer?! da' nu stiu de ce cred eu ca tu faci teste in casa nu la masina si cred ca nu-ti duce sursa si de aici toate problemele .... asteptam vesti Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 niq_ro are dreptate. Ai grija sa pui un rezistor de 10K intre pinul 4 si +V si inca un rezistor de 10K intre pinul 16 si +V. Merge sigur! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum