Vizitator licenta urgent Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 salut, sunt nou pe forum, si va rog din suflet pe toti cei care ma puteti ajuta la ultimul capitol din proiectul meu de licenta.am nevoie de schema unui redresor cu punte de diode (sau ceva asemanator) al carui curent sa fie de 1-2 A si tensiune de iesire 24 Vcc (merge si 12) si eventual ceva calcule.mai am foarte putin timp pana la predarea proiectului, nu face parte din specializarea mea (navigatie si transport maritim), dar asta se intampla cand nu se afiseaza teme cu proiectare voiaj pentru toti studentii.tema se numeste: Proiectarea unei instalatii de avertizare incendiu pentru o nava cargou de 8700 tdw. daca aveti ceva si despre tema e binevenitva multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 n-o sa te ajute nimenicel putin pana nu stai si citesti cu atentie regulamentul si apoi citesti sectiuniile forumului si scurta descriere de sub eleai postat aiurea! Link spre comentariu
Vizitator licenta urgent Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 n-o sa te ajute nimenicel putin pana nu stai si citesti cu atentie regulamentul si apoi citesti sectiuniile forumului si scurta descriere de sub eleai postat aiurea!am citit, am corectat.sa vedem la ce-mi foloseste Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 asta e bine acum da-i un pm lui vasile sa-ti mute topicul la Proiecte pentru scoala http://www.circuitsblog.com/power/37/si ... by-lm78xx/ e ce vrei tu eventual fara LM78xx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum