Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema subwofer.

jonutzu

Postări Recomandate

Salut.Acum ca mi-am facut ampliful cu tda7374,mai vreau un cabalj pt un amplificator de subwofer pana in 50w/4ohmi.Daca se poate cu o alimentare de 12v cu amperaj bun.Schema vreau sa fie mono,ca vreau sa imi fac un mini-sistem 2.1..(satelitii ii am dar nu bubie destul)Astept orice schema...care are caracteristicile de mai sus.Deci amplifulsa scoata frecventa joase,sau cum li s-or spune.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jonutzu

4

• remus68

3

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Conform datelor din catalog TDA1562 scoate 45...55W/4 ohmi cu distorsiuni de 0,5% si intre 1...20W asigura un semnal de iesire cu maxim 0,03...0,06% distorsiuni.TDA7294 scoate 60...70W/4...8 ohmi cu distorsiuni de 0,5% . Pentru aceasta se alimenteaza cu +/-29...38V in functie de impedanta de iesire.

Link spre comentariu

Aha .deci cu TDA1562 are merge.Imi poate da cineva o schema ..ca eu nu mai am nici o adresa la bookmarks..am reinstall wind..Va rog sa postati aici schema pt TDA1562 .Multumesc frumos;).Salut.

Link spre comentariu

Acesta este integratul..se alimenteaza la 18 v..La 12v ar merge cred.Dar sunt distorsiuni cam maricele..:-??..si alt traf nu am de unde (bani) sa cumpar..

Link spre comentariu

multumesc frumos.;)..AM vazut ca acest tda are unele probleme si pe deasupra este si scump..Cred ca o sa mai fac un amplif cu tda7374,si o sa ii pun un condensator ca sa anulez inaltele,sa ramana numai bass.........Am 2 subwofere(de la 2 sisteme ,de 30 w bucata..)..un corector de ton.(am schema de dezvoltare) ca sa "ma joc' ...cu sunetul.Multumesc inca odata.As face cu tda7294,dar e prea puternic si in plus...traful costa destul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări