ciombe Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 Da nu inteleg de ce sa suparat asa de tare aghora17 !YOCO nu am inteles chestia cu interfata labview ! Explica-mi si mie te rog.Interfata de achizitie de date care am facut-o eu era cu 8 intrari analogice si 8 digitale si comunica pe RS232 sau RS485 si derivatele lor.Acum am cuplat chestia asta la un microwebserver si am pus-o pe net.Vreau sa va atrag atentia ca a aprut un nou PIC absolut exceptional !16F88 = A/D,PWM,USART,OSC intern,I2C,etc.Si este si destul de ieftin = 3$Don Mario Link spre comentariu
aghora17 Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 scuze daca am suparat pe cineva, dar asa sunt eu din cand in cand mai caustic, fara sa imi dau seama de pH. iar de suparat nu m-am suparat. Link spre comentariu
Vizitator yoco Postat August 19, 2004 Partajează Postat August 19, 2004 poate nu am folosit cuvantul potrivit....dar uite cateva detalii despre proiect:-este folosit pentru a monitoriza si nu numai, a unei surse de plasmatron,-am folosit atmega8 pentru achizitia de date si afisare pe un LCD [4 linii x 20 char] ,scanarea unei tastaturi cu 9 taste ,contorizarea timpului in care se face spatering-ul , iar interfata USART(RS232) pentru a trimite valorile citite la calculator si prelucrarea lor in LABVIEW asigurand astfel un instrument virtual in paralel cu cel real , cele doua avand aceleasi functii , dar comanda se poate face din pc sau direct din tastatura.-urmeaza implementarea software a prescrierii curentului de comanda din labview , program care permite o flexibilitate mai mare in vederea prescrierii sub forma unor functii mai complexe [neliniare etc.]detalii despre fenomen nu pot sa dau pentru ca nu sunt fizician.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum