Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Folosirea comunicatiei seriale RS232

Vizitator carst_razvan

Postări Recomandate

Da nu inteleg de ce sa suparat asa de tare aghora17 !YOCO nu am inteles chestia cu interfata labview ! Explica-mi si mie te rog.Interfata de achizitie de date care am facut-o eu era cu 8 intrari analogice si 8 digitale si comunica pe RS232 sau RS485 si derivatele lor.Acum am cuplat chestia asta la un microwebserver si am pus-o pe net.Vreau sa va atrag atentia ca a aprut un nou PIC absolut exceptional !16F88 = A/D,PWM,USART,OSC intern,I2C,etc.Si este si destul de ieftin = 3$Don Mario

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

4

• ciombe

3

• Cristiano

1

• CristianC

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yoco

poate nu am folosit cuvantul potrivit....dar uite cateva detalii despre proiect:-este folosit pentru a monitoriza si nu numai, a unei surse de plasmatron,-am folosit atmega8 pentru achizitia de date si afisare pe un LCD [4 linii x 20 char] ,scanarea unei tastaturi cu 9 taste ,contorizarea timpului in care se face spatering-ul , iar interfata USART(RS232) pentru a trimite valorile citite la calculator si prelucrarea lor in LABVIEW asigurand astfel un instrument virtual in paralel cu cel real , cele doua avand aceleasi functii , dar comanda se poate face din pc sau direct din tastatura.-urmeaza implementarea software a prescrierii curentului de comanda din labview , program care permite o flexibilitate mai mare in vederea prescrierii sub forma unor functii mai complexe [neliniare etc.]detalii despre fenomen nu pot sa dau pentru ca nu sunt fizician....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări