Vizitator RalCorp Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Salut, am nevoie de o schema care sa imi actioneze un releu timp de 1 secunda atunci cand primesc ton de apel pe o linie telefonica analogica. ( Doresc sa actionez un device prin apelarea unui nr dedicat de telefon fix, fara ca acesta sa raspunda ) Orice parere este bine primita.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator RalCorp Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Teoretic aceasta este ce-a mai simpla schema, doar ca nu stiu cum sa pacalesc releul sa nu "joace" in ritmul pe care-l da tonul de apel:) Ideal ar fi ca sa aclanseze o data si sa inghete pret de cateva secunde ( pana cand inchid eu telefonul ) Link spre comentariu
blue Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Redreseaza tensiunea de apel si actionea un monostabil cu o constanta de timp aleasa de tine ! Link spre comentariu
Vizitator RalCorp Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Redreseaza tensiunea de apel si actionea un monostabil cu o constanta de timp aleasa de tine !Ceva de genul acesta? Scuze dar nu prea am experienta in electronica, ai putea sa faci o schita? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum