Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

merita? difuzor

Vizitator kidx

Postări Recomandate

Vizitator kidx

dupa un search pe google se gaseste urmatorul difuzor >Difuzor woofer 10" caracteristici Putere 100Wimpedanta 8OHMfrecventa 20HzSensityvity 90dBDiam: 250mm pret: 75 ron (cu tva) + cheltuieli de transport suportate de cumparator aprox 20 ronPS: ce incinta ar trebui sa-i construiesc pt a obtine performante bune legat la un amplif 2x70 cu finali tda7294?multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

2

• Andrei87

2

• paul14

1

Vizitator kidx

cea mai mare problema este ca parametrii dif nu sunt dati :cry: dupa denumire (woofer) cred ca cea mai potrivita incinta este cea tip bass-reflex.o solutie ar fi sa pun cativa bani deoparte si sa comand 2 dif .> sa construiesc 2 incinte care imi vor da batai de cap cu siguranta si sa apas play.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

salut.sincer nu iti lua 2 difur din alea :speriat :speriat :speriat mai bn iei deibisi decat alea.am avut si eu 2 de 20 cm in diametru si la un tda[7294] faceau figuri la peste 60%din volum.tda era alimentat la 2x30 de ci scotea cam 80w la put max.dak vrei vand eu 2 cu 40 ron bucata sau schimb ceva.contact iulian_b87 :da :da

Link spre comentariu

Am eu varianta de 8" a acelui dif si pot sa spun ca merita. Dar daca vrei sa faci treaba serioasa cu ele mai bine inveti sa le masori parametrii... Arunca un ochi la programul asta: http://www.audiotester.de .

Andrei87, eu cred ca la tine intra TDA'ul in distorsiuni. Nu compari astea cu Dibeisi care au cursa de 2mm. Sau aveai incinta acordata aiurea si fara filtru subsonic, atingand limita mecanica a difului (ca se tot duce 3, chiar 4cm peak to peak daca il lasi), de asta facea urat. In cazul asta cursa de 2mm a difurilor Dibeisi se poate numi un punct in plus.

Link spre comentariu
Vizitator kidx
salut.sincer nu iti lua 2 difur din alea :speriat :speriat :speriat

mai bn iei deibisi decat alea.am avut si eu 2 de 20 cm in diametru si la un tda[7294] faceau figuri la peste 60%din volum.tda era alimentat la 2x30 de ci scotea cam 80w la put max.dak vrei vand eu 2 cu 40 ron bucata sau schimb ceva.

contact iulian_b87 :da

Salut ms de raspuns.Oricum am renuntat la ideea de a cumpara.

Momentan nu ma intereseaza oferta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări