Vizitator kidx Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 dupa un search pe google se gaseste urmatorul difuzor >Difuzor woofer 10" caracteristici Putere 100Wimpedanta 8OHMfrecventa 20HzSensityvity 90dBDiam: 250mm pret: 75 ron (cu tva) + cheltuieli de transport suportate de cumparator aprox 20 ronPS: ce incinta ar trebui sa-i construiesc pt a obtine performante bune legat la un amplif 2x70 cu finali tda7294?multumesc anticipat Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 pune toti parametrii difului pt. a te ajuta cineva cu o incinta. Ca pret pare ok daca nu ceri in schimb cerinte de hi-fi. Link spre comentariu
Vizitator kidx Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 cea mai mare problema este ca parametrii dif nu sunt dati :cry: dupa denumire (woofer) cred ca cea mai potrivita incinta este cea tip bass-reflex.o solutie ar fi sa pun cativa bani deoparte si sa comand 2 dif .> sa construiesc 2 incinte care imi vor da batai de cap cu siguranta si sa apas play. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 salut.sincer nu iti lua 2 difur din alea mai bn iei deibisi decat alea.am avut si eu 2 de 20 cm in diametru si la un tda[7294] faceau figuri la peste 60%din volum.tda era alimentat la 2x30 de ci scotea cam 80w la put max.dak vrei vand eu 2 cu 40 ron bucata sau schimb ceva.contact iulian_b87 Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Am eu varianta de 8" a acelui dif si pot sa spun ca merita. Dar daca vrei sa faci treaba serioasa cu ele mai bine inveti sa le masori parametrii... Arunca un ochi la programul asta: http://www.audiotester.de . Andrei87, eu cred ca la tine intra TDA'ul in distorsiuni. Nu compari astea cu Dibeisi care au cursa de 2mm. Sau aveai incinta acordata aiurea si fara filtru subsonic, atingand limita mecanica a difului (ca se tot duce 3, chiar 4cm peak to peak daca il lasi), de asta facea urat. In cazul asta cursa de 2mm a difurilor Dibeisi se poate numi un punct in plus. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 salut.tot ce se poate nu te contrazic.difuzoarele erau de bass .cu filtru activ.incinta pt ele era undeva la 60 65l . Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Filtrul ala activ cel mai probabil era doar lowpass (adica taie inaltele) nu si subsonic (highpass) care taie frecventele foarte joase pe care difurile nu pot lucra. Link spre comentariu
Vizitator kidx Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 salut.sincer nu iti lua 2 difur din alea mai bn iei deibisi decat alea.am avut si eu 2 de 20 cm in diametru si la un tda[7294] faceau figuri la peste 60%din volum.tda era alimentat la 2x30 de ci scotea cam 80w la put max.dak vrei vand eu 2 cu 40 ron bucata sau schimb ceva. contact iulian_b87 Salut ms de raspuns.Oricum am renuntat la ideea de a cumpara. Momentan nu ma intereseaza oferta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum