Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu EL34

ALEKS

Postări Recomandate

Am gasit, intamplator aceasta schema cu EL34; m-am decis s-o construiesc intrucat am soclurile si tuburile aferente. Ceea ce nu am, este un E88CC, dar pot "imprumuta" de la amplificatorul pentru casti.

http://tinypic.com/53pvkg

Intrucat nu este nici o indicatie pe site-ul de unde am luat schema, as vrea o parere... Rezistorul de 560R, ce putere poate disipa? Sa-l aleg de 0.5W? Am observat la majoritatea amplificatoarelor cu EL34, rezistorul din catod fiind de 3-10W.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

2

• mariand

1

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...
Vizitator panda

amplificatorul este in clasa A deci.......rezistenta trebuie la 8-10w pt a nu se incalzi si schimba valoarea.o singura trioda in fata nu ajunge sa deschida tubul bine la semnale mici,deci nu vei avea dinamica.puterea va fi de 5-8w functie de tensiunea de alimentare.iti recomand alt preamp in fata.pt. puterea maxima el34 are nevoie de 5-8v la intrare.contact la

[email protected] iti spun mai multe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări