ALEKS Postat Mai 15, 2005 Partajează Postat Mai 15, 2005 Am gasit, intamplator aceasta schema cu EL34; m-am decis s-o construiesc intrucat am soclurile si tuburile aferente. Ceea ce nu am, este un E88CC, dar pot "imprumuta" de la amplificatorul pentru casti. http://tinypic.com/53pvkg Intrucat nu este nici o indicatie pe site-ul de unde am luat schema, as vrea o parere... Rezistorul de 560R, ce putere poate disipa? Sa-l aleg de 0.5W? Am observat la majoritatea amplificatoarelor cu EL34, rezistorul din catod fiind de 3-10W. Link spre comentariu
mariand Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 Nu cred ca o sa tina de 0,5w rezistenta de catod.Vezi consumul tubului si calculezi.In general trebuie sa aibe cel putin de la 1w in sus. Link spre comentariu
ALEKS Postat Mai 16, 2005 Autor Partajează Postat Mai 16, 2005 De fapt calculul este extrem de simplu! Ma uit in datele tubului si modific schema cu puterea radiata de rezistor! Link spre comentariu
Vizitator panda Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 amplificatorul este in clasa A deci.......rezistenta trebuie la 8-10w pt a nu se incalzi si schimba valoarea.o singura trioda in fata nu ajunge sa deschida tubul bine la semnale mici,deci nu vei avea dinamica.puterea va fi de 5-8w functie de tensiunea de alimentare.iti recomand alt preamp in fata.pt. puterea maxima el34 are nevoie de 5-8v la intrare.contact la [email protected] iti spun mai multe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum