norad Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Buna ziua,Am facut rost de niste VFD-uri mai mari.Nu stiu de la ce provin.Am nevoie de ajutor pentru identificare.Multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Sunt interesante, eu nu am vazut asa ceva... de marimea asta... Nu ai si alfanumerice? Off topic: m-ar interesa pentru colectie 1-3 bucati... Link spre comentariu
norad Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Le am doar pe astea.Poate le identifica cineva. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Se poate identifica semnificatia pinilor relativ usor.Cei din extreme sunt pentru filament, cu un aparat de masura o sa-i identifici relativ usor.Mai trebuie sa ai o conexiune la grila si restul sunt anozii pentru fiecare digit.Pentru tensiunea de filament valorile sunt undeva la 1-1,5v.Practic folosesti o sursa reglabila si alimentezi filamentul pana abia se inroseste si este vizibil cuochiul liber dupa care dai inapoi tensiunea pana nu mai este vizibil si masori tensiunea.VFD foloseste o tensiune in jur de 24-35v pentru alimentarea anozilor.Si pentru asta poti folosi una reglabila, in functie de luminozitatea afisajului. Link spre comentariu
norad Postat Aprilie 28, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Corect, pinii se identifica relativ usor.Eu am vrut sa intreb daca se poate identifica producatorul/modelul si respectiv la ce dispozitive erau folosite. Persoana care mi le-a dat nu avea habar de ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum