Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare VFD

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

3

• MiniTehnicus

1

• feri.visky

1

• 9 luni mai târziu...

Se poate identifica semnificatia pinilor relativ usor.Cei din extreme sunt pentru filament, cu un aparat de masura o sa-i identifici relativ usor.Mai trebuie sa ai o conexiune la grila si restul sunt anozii pentru fiecare digit.Pentru tensiunea de filament valorile sunt undeva la 1-1,5v.Practic folosesti o sursa reglabila si alimentezi filamentul pana abia se inroseste si este vizibil cuochiul liber dupa care dai inapoi tensiunea pana nu mai este vizibil si masori tensiunea.VFD foloseste o tensiune in jur de 24-35v pentru alimentarea anozilor.Si pentru asta poti folosi una reglabila, in functie de luminozitatea afisajului.

Link spre comentariu

Corect, pinii se identifica relativ usor.Eu am vrut sa intreb daca se poate identifica producatorul/modelul si respectiv la ce dispozitive erau folosite. Persoana care mi le-a dat nu avea habar de ele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări