Vizitator pescarul16 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce pot sa pun la sistemul de iluminat pe scara sa nu functioneze pe timp de zi, avem geamuri si copii tot aprind lumina de la intrerupatoare, va rog sa-mi dati un sfat, o idee, ceva senzor sau cu ceas si unde le gasesc si un pret, multumesc anticipat! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Exista in magazinele de specialitate si senzor de crepuscul si ceas programator,cu ambele iti poti rezolva problema,desi indicat ar fi senzor de lumina,intra in serviciu si in perioade orare cand ai lumina putina pe casa scarii,si daca il combini cu senzor de miscare,se reduce factura la curent cu cel putin 30%(verificat...nu din auzite) Link spre comentariu
Vizitator pescarul16 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 multumesc mult doru3160 pentru ajutor, sti cuva o denumire? sa fie ceva de calitate, inca odata merci Link spre comentariu
nelu F Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Senzor PIR cu unghi de 360 de grade (senzorul este pus intr-un dom-semisfera), pus pe circuitul fiecarui bec de pe scara daca holul are portiuni iluminate si neluminate natural ziua sau unul pe etaj daca sunt conditii aproximativ identice de iluminare naturala, pozitionat corespunzator ca sa sesizeze toate usile de pe palier cu un unghi ce se determina la fata locului. http://www.utilul.ro/Senzor-de-prezenta-VT-275 Link spre comentariu
Vizitator pescarul16 Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 merci nelu F, mi-am gasit pe siteul care l-ai postat si mi-am comandat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum