Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LM 1875 si TDA 2030

naminator2003

Postări Recomandate

Salut! Vreau si eu sa-mi fac un amplificator cu LM1875 dupa o schema din Connex electronic nr 4/2005 dar nu gasesc integratul asta in orasul meu. Mi-a zis cineva ca pot folosi si TDA 2030, ca are aceeasi capsula etc. Se poate? e vreo diferenta intre cele 2? Care e mai bun?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

1

• csl1131

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

in principal sunt cam la fel...(la pini...)oricum LM-ul e net superior fata de TDA2030A(cu A in coada, ca fatra A e mai prost integratul....,neaparat cu A in coada...ca celalalt are vreo 14W,daca...si asta cu A in coada are vreo 18W, si lm-ul are 20W,cu sunet multtt mai clar,si mai curat....)oricum daca vrei sa pui TDA atunci trebuie sa mai pui inca 2 diode in plus fata de schema aia care e in conex(nu am vazut-o,daca o poti scana si pune,...da ma gandesc ca e cea din datasheet....)si tda-ul tre sa il alimentezi de la maxim +- 21V si lm-ul merge si pe la +- 25-26V linistit...asa ca daca vrei sa le schimbi..ai grije....in principal merge, ca schemele sunt cam identice...(in afara de cele 2 diode..)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări