danzup Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/REF ... ockna.html Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 misto jucaria, calitatea dac-urilor rokna este recunoscuta la nivel international Link spre comentariu
sere Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 pai .. I also am not impressed with ADLABS company job. They use fine dac chip but they dont' provide application that does it justice. Se pare ca Lukasz Fikus tot a gasit ceva de obiectat Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 tot timpul e loc de mai bine, dar la banii aia chiar nu ai ce comenta, in magazinele specializate de muzica din romania nu gasesti nici jumatate calitate, adevarul e ca nici cerere nu exista Link spre comentariu
sere Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Nu comentam in legatura cu calitatea Dac-ului (din ce se vede in poze este lucrat f fain). Ma amuzam de comentariile facute de Lukasz Fikus. De cand am ajuns cu cititul la partea cu coletaria si cum se consola la gandul ca a pierdut niste bani ( doar cumparase din Romania ) .. puteam sa jur ca pana la urma va gasi ceva care sa nu fie ok. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Cine se presupune ca e domnul Lukasz Fikus , e roman ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum