dre Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Am un fisier excel cu intrebari si raspunsuri .Problema e ca le pot vizualiza cam greu in formatul actual si ma intrebam daca nu exista vreun program care sa interpreteze acel fisier excel si sa mi le afiseze in genul unui chestionar.Puteti sa-mi dati un sfat? Am pus un print-screen mai jos ca sa va dati seama mai bine cum arata fisierul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 VBA. (=Visual Basic for Applications, vine in kitul Office-ului, dar nu este instalat implicit) Link spre comentariu
dre Postat Iunie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2009 mersi dar nu ma ajuta cu nimic , nu vreau limbaj de programare ,caut un program deja facut care stie sa faca asta. Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 nu exista ce vrei tu... pe motiv ca nu va sti ce date va trebui sa interpreteze si de unde sa le ieie din fisierul respectiv...ce ai tu nevoie acolo se numeste conditional formating (functionalitate disponibila in excel) care iti va colora cu ce culoare vrei tu raspunsurile corecte... in felul acesta vei "vizualiza" mai usor...daca nu te descurci te putem ajuta...daca faci public fisierul respectiv... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Visual Basic for Applications te poate ajuta s? construie?ti o interfa?? desenînd-o pur ?i simplu, apoi s? adaugi evenimente butoanelor ?i cîmpurilor din interfa?? ?i astfel s? po?i face ceea ce dore?ti tu. Aplica?ia respectiv? va fi stocat? ca macro chiar în fi?ierul excel ?i va fi utilizabil? doar pentru datele din acel fisier sau cele la care se refer? direct.Dac? chiar vrei s? rezolvi o problem? real?, ?i nu s? iei rezultate gata f?cute de la al?ii, pretinzînd s? se muleze pe cerin?ele tale particulare, atunci vei înv??a cele cîteva reguli simple de sintax? ale limbajului de programare VBA, mai ales c? sînt o mul?ime de vr?jitori care te pot ajuta s? dezvol?i respectiva aplica?ie f?r? a avea cuno?tin?e prealabile de programare Basic.Crede-m?, e mult mai eficient a?a decît s? a?tep?i mur?-n gur? de la al?ii, pentru c? î?i garantez c? nu vei g?si o solu?ie potrivit? în timp util.La treab? ?i nu mai irosi timpul ?i aten?ia altora cu probleme care se rezum? la un cuvînt (dur, dar adev?rat): lene. Link spre comentariu
dre Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 @BogdanA74 multumesc pentru nimic ,au fost altii mai saritori pe softpedia si nu atat de dornici sa faca morala. Daca stiam cu ce se mananca VBA faceam eu singur programul nu ceream ajutorul altora chipurile mai invatati. Nu inteleg de ce te-ai obosit sa mai postezi pe topicul asta daca tot nu esti in stare sa dai o mana de ajutor ,pana la urma la asta se preteaza forumul ,sa ne ajutam unii pe altii. Multumesc @srdjan pentru intentie....deocamdata le-am ordonat pe o singura coloana si se pot citi mai usor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Nu inteleg de ce te-ai obosit sa mai postezi pe topicul asta daca tot nu esti in stare sa dai o mana de ajutor ,pana la urma la asta se preteaza forumul ,sa ne ajutam unii pe altii.D?-i fl?mîndului un pe?te ?i va mînca o zi. Înva??-l s? pescuiasc? ?i va mînca toat? via?a.Po?i s?-mi trimi?i fi?ierul Excel ?i î?i fac respectiva aplica?ie f?r? probleme. Ideea era c? cu ocazia asta po?i înv??a ceva care poate o s?-?i foloseasc? odat? ?i-odat?.Dac? chiar vrei s? te ajut, trimite-mi PM. E foarte u?or de rezolvat. Link spre comentariu
dre Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Mai jos am postat fisierul. Daca aveam timp stateam cateva zile si invatam VBA. Dar am licenta pe 9 si nu-mi permit sa pierd timp ,de asta am postat aici in speranta unei rezolvari mai rapide din partea unor useri experimentati. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Am încropit ceva (cu buguri) în fi?ierul respectiv. Trebuie s? setezi Excelul s? accepte macrouri sau s? te întrebe (Low la security) ?i s? intri în Tools -> Macro -> Visual Basic Editor ?i s? execu?i de acolo (Run) ceea ce g?se?ti.N-am stat s? testez macroul prea tare, vezi ?i tu cum e f?cut ?i po?i s? modifici foarte u?or. Consider?-l un punct de plecare pentru ceva mai sofisticat... sau nu... [attachment=0]18_electroteh of.ele.xls[/attachment] Link spre comentariu
dre Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 chineza pentru mine ,am reusit pana la urma sa-i dau run ,ia raspunsurile dar nu ia intrebarile ,si dupa 3-4 raspunsuri imi da crash.O sa incerc sa inteleg ce e acolo si apoi sa repar. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Vezi ca ai întrebari de la linia 32 încolo. Link spre comentariu
Vizitator justelectron Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 pentru orice probleme legate de Excel, va recomand http://www.drexcel.ro/video/. gasiti aici zeci de tutoriale video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum