Vizitator legionarul Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 sper sa ma puteti ajuta.... am un tv marca CARTEL CTC 1433 ,care nu are nici 1 an vechime de cand e luat si am o problema cu el ..... cand il deschid apare ecranul albastru cu un lacat rosu in partea dreapta jos si nu se aude nimic si nici nu pot selecta nici un canal nici de la tv ,nici de la telecomanda ;numai sa il inchid si deschid din telecomanda pot.sper sa ma puteti ajuta sa imi spuneti cam care ar fi problema cu el....multumesc anticipat! Link spre comentariu
daisarqx Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 PROBLEMA E CA E BLOCAT IN CHILD LOCK....PE TELECOMANDA AI O TASTA CALL CARE TREBUIE SA O TII A[PASATA 7 SEC....SI SE VA DEBLOCA Link spre comentariu
Vizitator legionarul Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 ms fain .... un weekend placut! Link spre comentariu
Vizitator cuba79 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 ma poate ajuta cineva cu o problema la un cartel ctc-1433? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Pt cuba79,daca e aceasi problema ca si la celalalt cartel....ati primit raspunsul!!! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 o schema pentru el are cineva? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 o schema pentru el are cineva?Cum este facut cu procesor ST si jungla sau multifunctional TDA935X? Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=1803.0 Service manual + schema: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... hina_.html Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 mersi am rezolvat cazul.Aveam o imagine gen desincronizare totala.Tensiunea alimentare finali video era problema ,condesatorul de 22uF/250v era intrerupt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum