GeoMar Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Voi prezenta in continuare un voltmetru digital dual channel care are domeniul de masurare cuprins intre 0-70 V.Voltmetrul este construit in jurul unui pic16f876 iar afisarea valorilor se face pe un lcd 2 X 16 compatibil hd44780 sau dem16215.Se poate folosi un PIC 16F877 in locul lui 16F876 ? Merge softul direct scris, sau mai trebuie ceva modificari?Am un PIC 16F877 [recuperat dintr-un montaj] si as vrea sa fac un volmetru / ampermetru.Ce trebuie modificat la schema si soft ca sa afiseze valorile masurate pe display-uri cu leduri [4 digiti]?Multumesc pentru un eventual raspuns [ajutor]. :daL.E.Sau la ce montaj se preteaza sa fie folosit [la capacitati maxime] acest PIC 16F877 ?Nu le am cu PIC-urile, de aceea intreb si eu pe cei care se pricep. Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Am pus aici o schema ... problema e ca arata "ca dracu" este a 2'a mea schema mai comlexa facuta in eagle... o recomand doar pentru reper.Stabilizarea este facuta cu LM317 , iar schema stabilizatorului este luata din datasheet. http://i40.tinypic.com/hv0wfa.png Mai exista hexul? se poate sa il primesc si eu? si apropo ce tensiune si curent maxim afiseaza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum