Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CD-player Diy?

lorik199

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• lorik199

2

• zal

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

frumos proiectul tau stefan, destul de simplu si functionalsa vad de unde pot pune mana pe un cd-rom si o sa fac unele testedaca mai aveti alte proiecte , in special cu un DAC incorporat ar fi bineeventual cu PCM2704 :da

Link spre comentariu

mesterise rapid ceva Danzup dar fara DAC de pe aici http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=13957.0 parca erau niste CD-roame si cu iesire audio digitala.

Merge ok proiectul ala ( cel cu atmega ).Am luat spdif din cdrom si am bagat in DAC extern si e super .Am testat si dac-ul intern din cdrom , luaind iesirea audio ca sursa .Va las sa ghiciti care solutie e mai buna !In orice caz dupa multe experimentari am observat ca un CDROM Asus (numai anumite versiuni 52x quiet track) Plextor sau Yamaha ca transport este mult peste : Technics, Sony ,Denon , Mitshubishi, Onkyo si toate celelalte CD-player consumer !(repet numai ca transport : adica folosit pe iesirea spdif !)
Link spre comentariu

hai ca deja ma faci tare curios cu proiectul acesta si mai ales cu :

In orice caz dupa multe experimentari am observat ca un CDROM Asus (numai anumite versiuni 52x quiet track) Plextor sau Yamaha ca transport este mult peste : Technics, Sony ,Denon , Mitshubishi, Onkyo si toate celelalte CD-player consumer !

(repet numai ca transport : adica folosit pe iesirea spdif !)

cu siguranta fac acest proiect combinata cumva cu controler de selectie surse si cu amplificatorul care il am in executie de 100 de ani :rade: insa din lipsa de timp va mai dura ceva pana ma apuc de el :cry:

treaba dificila o sa fie folosirea simultana a unui singur LCD, dar vad eu cum il pacalesc (sau poate ma trezesc ca stiu programare peste noapte si asa rerusesc sa il rezolv :rade: )

viewtopic.php?f=37&t=42238&st=0&sk=t&sd=a

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări