Vizitator Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 ma uitam azi pe forum si am remarcat cu tristete ca nimeni nu a scris un cuvint despre ..... cel care a fost si va ramine the king of pop ...Michael Jackson..... :cry: :cry: A fost si va ramine o legenda ....Rog pe cei ce doresc sa puna ceva foto cit mai reprezentative si eventual citeva cuvinte...... Link spre comentariu
Vizitator gabrielbix Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 R.I.P michael :cry: Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 o viatza mult prea agitata pentru un singur om :cry: viewtopic.php?f=40&t=43528 Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 viewtopic.php?f=40&t=43528il mai plange lumea si pe acolo...R.I.P. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Nu e neaparat vorba ca il pling...dar cel putin eu am avut acea senzatie ca am pierdut o ruda un prieten ...in definitiv nu ma intereseaza ca persoana ci talentul si emotiile pe care reusea sa le transmita,avea ceva magic as spune....un stil propiu ,original.......... ...Michael si James Brown sunt preferati mei si nu in ultimul rind Jimi Hendrix..... Probabil mari artisti traiesc mult prea intens viata ....si timpul are o alta dimensiune ...pt ei. Link spre comentariu
Vizitator StoRo Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Multi il plang si cred ca va ramane istorie. Oricum merita asta prin viata lui aglomerata si prin schimbarile luil R.I.P M.J Link spre comentariu
suat Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 R.I.P Adrian Paunescu Link spre comentariu
c_anicai Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 cu toţii plecăm .... ferice de acei care lasă în urmă ceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Pt mine personal A.Paunescu nu a insemnat mare lucru .....ba mai mult ma irita' spectacolele gen cenaclu' si alte manifestari patriotice in care se confunda patriotismul pur national cu cel.....de partid si alte mizerii de genul asta :sparge:Ramin cu fani mei Jimi Hendrix,James Brown,si .... Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 cel puţin, pe lângă "împlinirile măreţe" mai auzeai şi bucăţele din cântecele şi poeziile interzise de ani de zile la tv, radio, sau presa scrisă.de ce crezi că "radiocenaclul" era transmis pe bucăţele, astfel încât erau emise ori cântece "neutre", ori "ode"???şi deh, oamenii au memorie subiectivă: TOŢI ţin minte că i-a scris ode lui Ceauşescu, nici unul nu ştie şi că l-a înjurat.fă-ţi curaj şi întreabă-i pe cei care lucrau în 89 la "flacăra". da, revista.majoritatea până să ajungă acolo erau şomeri, pe unii nici măcar ca muncitori necalificaţi nu-i acceptau, din cauza dosarului!!!el s-a dus la ministerul culturiii sau la cc, şi a garantat pentru ei, datorită lui nu au fost muritori de foame, ba chiar dimpotrivă.şi, evident, tot ei au fost cei care în 1990 l-au gonit "democratic".după care "flacăra" a început să se stingă, în ciuda acrobaţiilor făcute de geniile respective...singurii care acum au recunoscut că fără A.P. ar fi fost nişte nimeni au fost Ovidiu Ioaniţoaia, şi un altul, Tudoran, parcă. nu Radu, altul...restul au tăcut chitic... pesemne se simt, şi au să se mai simtă multă vreme, cu musca pe căciulă. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 R.I.P Adrian PaunescuNu vad legatura cu Michael Jackson , pe care il apreciez si il voi aprecia in continuare............................Ma bucur ca a crapat AP ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum