Vizitator Rolly00 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Buna ziua!Am un renault megane, cu HU original si studiind piata am observat ca este destul de complicat si costisitor sa schimbi HU pentru a putea utiliza in continuare comenzile de pe volan si displayul masini - nu aparatul cat adaptoarele. Am reusit sa scot si aux din HU original si as dori sa-l pastrez daca se poate, pentru ca aspectul consolei centrale sa ramana asa, "inchegat". Playerul n-are iesire rca, eu m-as fi gandit la urmatoarea configuratie: 2 tweetere originale, pastrate pe aparatul original, un semnal la un amplificator pe 4 canale pentru boxe si un semnal pentru amplificator pentru subwoofer. Se poate face asa ceva? Se poate lua semnal high de la boxe? Vor fi distorsiuni, sunetul va avea de suferit?Tot gandindu-ma asa am ajuns la alta concluzie: posibilitatea montarii unei iesiri sau doua rca, neamplificata. Se poate face modificarea asta la playerul original?Va multumesc! Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 cel mai bine faci in felul urmator ... cumperi un amplificator ce are si intrare high input si ai rezolvat treaba. Vezi sa iti dea cand il cumperi si cablul cu mufa specifica pentru conctarea la statie la High Input. Asta este valabil pentru ambele statii .. si de subb si pentru boxe. De pe partea din spate (rear) poti culege spre exemplu si semnalul high pentru statie si sa ti si boxe legate la acele iesiri din player in acelasi timp Link spre comentariu
Vizitator Rolly00 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Ok...am inteles care-i treaba, dar am inteles ca pe semnal high apar distorsiuni....asa este? Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 pai acel semnal de putere este micsorat in interiorul amplificatorului cu o retea rezistiva, devenind un semnal de mica putere. Daca playerul nu distorsioneaza, nici semnalul de mica putere nu va fi distorsionat. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 am folosit mai demult adaptorul de aici cu rezultate bune in acest scop. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Ok...am inteles care-i treaba, dar am inteles ca pe semnal high apar distorsiuni....asa este? o sa ai probleme de adaptare intre amplif si HU (distorsiuni+oscilatii),cel mai bine e sa scoti semnal ''de linie'' din HU.verifica daca nu cumva are deja mufe cu iesire ''de linie'' sau du-l la cineva care are ceva experienta in electronica si ti-l rezolva sigur.succes! Link spre comentariu
madkat Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 ia semnal de la intrarile finalului audio am facut chestia asta la un Daewoo de cielo - line out de la pinii de "in" ai finalului - semnalul este trecut astfel prin pot de volum si corectorul de ton Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum