csl1131 Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 am si eu o mica intrebare(cam stupida probabil)pot sa aflu si eu cum (la cati hz e acordata cutia) daca stiu forma la cutie, si dimensiunile la tubul de bas-reflex.....???sau trebuie sa stiu si parametri la dif ca sa aflu ..????sau daca am dimensiunile la o cutie..cum aflu ce port de bas imi trebuie ca sa o acordez la o anumita frecventa...????(am si eu 2 "chinezarii" si vreau sa ma "scap" de ele, si am si o cutiie facuta la ele,un dif "someaza"(si zic ca sa nu mai stric cutia aia, sa mai fac una si pe aia sa pun niste mocheta peste) si vreau sa pe pun si un port,poate suna "mai tare" si nu stiu cam de care sa iau.....am incercat sa afli T/S dar mi-a dat rezultate complet aiuria...cand am bagat rez alea in basbox, o iesit o cutie de peste 3.000 litri :shock: , iar la frecventa de rezonanta la dif mi-o iesit pe la 22 hz.... :shock: ,un dif de 12"...) Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Cel mai simplu sa afli e sa mergi in bassbox, alegi vented box, alegi volumul care il ai si apoi mergi la dimensionrea tubului. Alegi diametrul si lungimea care il are tubul..asa o sa se schimbe si Fb.Nu cred ca ai gresit la masurare...spune ce parametrii ai..si cum ai calculat incinta in bassbox?ai apasat pe optimum? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Parca Baxbox ar fi pe toate gardurile, este un soft PIRATAT asa ca va interzic sa mai vorbiti pe forum de el. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 atunci intri in speakerworkshopdimensionezi incinta si tubul dupa ce ai in casa, pui un dif fantoma(baga ce parametrii vrei la el)Te uiti la raspunsul tranzitoriu(group delay parca ii spune in speaker workshop(nu l-am mai folosit demult de cand m-a apucat boala cu softurile piratate :evil: )). Unde o sa vezi un maxim inseamna ca esti la rezonanta cutiei...La fel poti sa vezi la graficul pt cursa conului un minim la rezonanta.(off topic ..sper sa nu supar pe cineva Dar despre windows avem voie sa vorbim? ..sunt curios cati il au cu licenta) Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Care este treaba cu softul piratat :shock: ?Intreb de curiozitate . Pot apare probleme pentru detinatorul unui forum daca forumistii discuta despre softuri piratate ?Chiar nu stiu . Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 14, 2005 Autor Partajează Postat Mai 14, 2005 (off topic ..sper sa nu supar pe cineva Dar despre windows avem voie sa vorbim? ..sunt curios cati il au cu licenta ) eu chiar am windows inregistrat.... daca era odata moca,dece nu..??? altfel nu plateam vreo 3-400$ sau cat e windows server 2003 enterprise .... mersi,gata,m-am prins cum e cu acordaju la porturile astea.... eu stiam ca daca dai link-uri catre soft pirat si astia care fac softul vad, ai cam pus-o,da nu si daca vorbesti despre el...sau daca incurajezi pirateria... oricum acum ca m-am lamurit, VASILE posi sa stergi de tot postul asta Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 (off topic ..sper sa nu supar pe cineva Dar despre windows avem voie sa vorbim? ..sunt curios cati il au cu licenta)Eu am WINDOWS XP professional cu service pack 2 cu licenta....Dar folosesc tot 98SE de pe vremuri..... :twisted: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Care este treaba cu softul piratat :shock: ?Intreb de curiozitate . Pot apare probleme pentru detinatorul unui forum daca forumistii discuta despre softuri piratate ?Chiar nu stiu .Poate fi inchis forumul, ma rog nu am nimic impotriva daca doriti acest lucru. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 (off topic ..sper sa nu supar pe cineva Dar despre windows avem voie sa vorbim? ..sunt curios cati il au cu licenta)Eu acasa nu am calculator iar la firma sunt cu licenta toate softurile. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Si cine il poate inchide ?Chestia asta devine chiar interesanta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum