Vizitator RIV2007 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Printerul despre care este vorba are urmatoarea eroare de functionare :Nu func?ioneaz? nici pe LPT nici pe USB.Partea mecanic? func?ioneaz? (trage hârtia ?i îmi arat? c? nu sunt probleme cu cartu?ele)Se comport? ca ?i când nu ar primi date de la PC.La printare apare print manager în systray (arat? c? trimite documentul la imprimant?, ledul de la imprimant? clipe?te).Dup? câteva secunde dispare documentul din print manager ?i se închide.Nu pot s?-i fac testul de imprimant? nici direct de la ea.Nu este o problema de driver sau de porturi. Am încercat-o ?i pe alte calculatoare.- la iconul imprimantei din tray apare un mesaj de eroare ceva de genul "quering print error, consulting trobelshoter" si altceva nimic - inainte de chestia asta functiona normal, i-am schimbat cartusul color si pauza- nu mai apare nici suportul cartuselor in centru cand se ridica capacul Daca are cineva vreo idee v-as fi recunoscator !? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 scoate cartusul color din imprimanta si vezi ce zice.ceva de genul acesta facea si hp_ul meu, baieti de la service au zis ca e de la cartus, in realitate problema la a mea a fost mai grava.daca nu ies cartusele singure vara mana dupa ele Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 incearca sa vezi pe alimentarea imprimantei, desfa alimentarea de pe imprimanta si masoara condensatorul cel mare, are undeva la 400 - 450 uF la vreo 400v, masoaral in tensiune trebuie sa iti dea un minim de 280 v ~ , dupa care masoara si iesirile de tensiune trebuie sa ai in funcitie de imprimanta intre 14 si 19v curent continuu., pt mine ii usor ca lucrez la un servici de imprimante si xerox-uri si am alte placi cu ce sa testez, dar teoretic ar trebui sa fie totul din alimentare daca nu iti functioneaza pe porturi. hai noroc si sper sa o rezolvi Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 ....Off Topic.Pot g?si la dvs. un suport pentru cartu?e de hp...seria 2100...sunt cartu?e format tip 56 ?i 57.Unul din suporturi...parc? cel de color ( cum prive?ti din fa?? este cel din dreapta )....nu o am acum la mine s? zic precis...S-a facut buc??i ...incepând de la clapeta care-l fixeaz? cu urechile balamalei...etc. Nu a mai rezistat la lipire.A? fi recunosc?tor.Mul?umesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 da-mi un add la YM: muican_alexandru si vb acolo sa vedem cum facem Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Salut. Am si eu o problema asemanatoare cu imprimanta mea hp 3820. Nu mai vrea sa tipareasca nici in ruptul capului. Inainte imi dadea windows-ul eroare. Acum nu mai da, ca si cum imprimarea s-ar fi facut. Un coleg de pe forum mi-a zis sa desfac container-ul cu cerneala provenita din curatarea cartuselor. Am desfacut, am curatat, problema persista. Am observat ca acele capete responsabile cu curatarea cartuselor nu mai misca deloc. Sa se fi rupt vreo rotita? (din cat am desfacut eu, n-am vazut ceva rupt) Mersi mult! Salut. Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Am desfacut-o destul de mult si a avut rotita ce ghida sania de curatare a cartuselor rupta (pinul de plastic era rupt de pe rotita). L-am lipit, am asamblat (totul fara sania de curatire) si tot se incapataneaza sa nu functioneze. Am luat hotararea sa trec pe Canon... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum