silent_light Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Sunt "fericitul" posesor al unei imprimante ...Cum as putea sa o testez la calculator chiar daca nu am inca un cablu paralel ?Pe scurt, as avea nevoie de un cablu improvizat dar sa stiu cam pe unde o sa vina firele doar pentru un mic test.Cred ca am la PC un port paralel ,cum sa procedez...? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 vezi daca se intampla ceva cand apesi pe butonul resume, sau cum ii zice. (sa ai hartie in imprimanta) Link spre comentariu
silent_light Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Imprimanta e functionala dar se cam termina tusul.Sunt interesat cum se poate face refill la cartuse pentru ca cele originale sunt undeva la 150Ron cel negru si 250Ron cel combo cu cele trei culori. Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Cel mai simplu ?i ieftin este s? apelezi la un centru de reînc?rcare. Nu cunosc tipul de imprimant? dar sunt unele care folosesc cartu?e care nu pot fi reînc?rcate. Ei sunt în m?sur? s? te l?mureasc?. Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Cartusele de Canon se pot incarca toate.. te ajung undeva la 25 - 30 lei / refile pe ambele... cel putin atata ii la noi in zona 10 lei negru , si 15 - 20 al color. deci nu te speria . Noroc Link spre comentariu
silent_light Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Centru de reincarcare in Oradea este, ca eu nu am gasit inca ? Oricum daca nu gasesc m-am gandit sa le umplu singur DAR numai dupa ce citesc cum. Aici e un link pentru mai multe tipuri de cartuse poate mai intereseaza pe cineva : http://www.bannercom.ro/canon.html Link spre comentariu
silent_light Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Imprimanta imi da eroare la cartusul negru ,adica "one bip five times".Mai pot sa il salvez ca sa nu iau altul cu 150Ron as putea sa il mai incar macar odata ? Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 la cartusele pe cerneala nu prea poti sa le salvezi daca se duc.. incearca sa ii cureti contactele .. putin pe acolo cu spirt sanitar.. sau ceva , capul de scriere de preferinta cu aer cald (daca detii o scula care il produce ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum