MDshelll Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 salut, eu sunt din Cluj-Napoca e cineva din Cluj care stie sa calibreze o antena CB pe autoturism? Va multumesc mult. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 -Problema se cheama "acordare" . Antena se acorda (pe o anumita frecventa)-Vezi ca antenele noi pt CB sunt deja acordate.Ca idee:Daca vrei sa faci o antena ground-plane de exemplu, o calculezi, iar pe langa calcul mai pui acolo cativa centimetri. Pui reflectometrul intre transceiver si antena, si incerci sa tai putin cate putin din ea pana reflectometrul arata unda reflectata minima. Link spre comentariu
MDshelll Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Doar ca nu am reflectometru. Antena care o am e Sunker Cb 2. Link spre comentariu
Vizitator radone Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Intrebare: Daca la o antena CB, imbrac tija intr-o izolatie de plastic? Va afecta emisia/receptia? Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 nu (nici la firele izolate pt dipoli nu afecteaza), dar de ce vrei s-o imbraci? raceste antena? Link spre comentariu
SirRoger Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 nu (nici la firele izolate pt dipoli nu afecteaza), dar de ce vrei s-o imbraci? raceste antena? Cred ca de teama sa nu plateasca amenda pentru expunere indecenta a antenei Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Unele metale mai oxideaza, apare coroziunea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum