ionut_h Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 salut.vreau cu picul 16f877a sa citesc segmentele a 2 digiti.valoarea citita trebuie comparata cu o valoare data de mine, dupa care se va declansa o alarma sonora.cum fac legaturile la pic si ce trebuie sa scriu in cod?multumesc mult. Link spre comentariu
ionut_h Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 segmentele alea sunt de la un lcd mai complex.le-am identificat.sunt multe combinatii intre pinii lcd-ului, ma gandesc ca e multiplexat.vreau ca picul meu sa le citeasca si valorea data (ex. 0.8) sa fie comparata valorea de ex. 1.2. daca e mai mica , 0.8 < 1.2 voi declansa o alarma sonora.cum procedez cu segmentele astea?multumesc. Link spre comentariu
ionut_h Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 am o schema.cum adaug picul?deci valoarea data de digiti se schimba permanent si vreau sa fie citita tot timpul. Link spre comentariu
nooob64 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Explica si tu mai clar ce vrei sa faci ... nu mai bine faci toata chestia aia cu tot cu display ( e multiplexare) direct cu un PIC ? Incearca compilatoarele de la mikroelektronika :miKroC , mikrobasic sau mikropascal , ai acolo exemple , help , etc http://www.mikroe.com Link spre comentariu
ionut_h Postat Iunie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2009 am un modul afisor, de acolo imi trebuiesc doi digiti.cum ii adaptez? oberv ca un segment de exemplu apare in mai multe combinatii de 2 cu 2 pini.asta inseamna ca imparte in comun mai multe linii.imi trebuiesc doua drivere pentru fiecare digit de 7 segmente.cum citesc linia, sau segmentul?cum fac asta?multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum