caesar Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Salut tuturor, Am vazut o schema de redresor auto cu TUJ in Almanah Tehnium (1983 parca sa zic) care era automata; avea un comtator auto/manual; la auto incepea incarcarea cu maxim de curent si scadea progresiv iar la manual puteai regla curentul de incarcare; imi placea ca era in impulsuri date de tranzistorul TUJ, era schema relativ simpla, doar un mic traf pe oala de ferita era oleaca mai complicat... Ai mei au facut curatenie si cred ca au aruncat si mult pretioasele Almanahuri Tehnium... Rugamintea mea este ca cineva cu putin timp liber sa o scaneze si sa o posteze aici...Va rog mult... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 vezi ca a aparut pe undeva pe forum colectia tehnium,da un search si downloadeaz-o Link spre comentariu
tiptronic Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Iata schema: Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 a realizat cineva schema asta?Cum se comporta? Link spre comentariu
Vizitator enrique00a Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 vezi ca a aparut pe undeva pe forum colectia tehnium,da un search si downloadeaz-oArhiva completa Tehnium (almanah si revista) si Modelism se poate descarca de pe blog.copcea.ro, deci profitati! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum