Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc si eu niste echivalente pentru integrate CDB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

3

• misuraelectronic

3

• VEF

2

• moro

1

Top autori în acest subiect

Echivalentele sunt:CDB410 = SN7410 ,74LS10CDB490 = SN7490 ,74LS90 CDB472 = SN7472 ,74LS72CDB400 = SN7400 ,74LS00CDB406 = SN7406 ,74LS06(beta)E565 = NE565

Link spre comentariu

cererea dvs este vaga...ce anume doriti...? doriti piesele electronice fizic ,care sa fie echivalente cu cele din lista , pentru ca nu ati gasit originalele.....? sau doriti o lista cu mai multi echivalenti de la diversi fabricanti la aceleasi cdb-uri...?fiti mai explicit , stimate domn.... :ciuda:

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Ce echivalent au  CDB442E  CDB400 CDB493  echivalent pin la pin daca stiti . In lista de mai sus sunt tot echivalenti pin la pin nu ? 

Editat de VEF
Link spre comentariu

la  ce  sa  cautati  echivalente ,  cita  vreme  exista  inca  pe  stoc   originalele  nos ,  beta  iprs  ?   totusi ,  daca  nu  doriti   produse  din  rsr  ,  atunci  taiati  cdb  din  fatza  lui 4xx   si  inlocuiti  cu  sn7 ,  astfel  incit  rezultatul   perfect  echivalent  va  fi  sn74xx ...

Link spre comentariu

La useri de pe elforum,si eu detin un lot cu astfel de integrate de la revolutie incoace de care nu am avut nevoie de ele niciodata,spuneti ce va trebuie si daca le am vi le trimit gratis,inclusiv sn74...

Link spre comentariu

ceea  ce  nu  gasiti  gratis  :limb:  la  etajul  de  deasupra  mea  ,  sau   cu  bani  in  alta  parte ,  am  eu  pe  stoc  tot  timpul ...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
On 7/7/2018 at 1:49 PM, misuraelectronic said:

ceea  ce  nu  gasiti  gratis  :limb:  la  etajul  de  deasupra  mea  ,  sau   cu  bani  in  alta  parte ,  am  eu  pe  stoc  tot  timpul ...

Aveti cumva 74HC490?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări