Traxxx Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Pana la urma apelez la un convertor usb-serial,am gasit o schema, sa imi spuna cineva daca ar functiona. Multumesc Link spre comentariu
Traxxx Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Am cmparat programatorul de la TI 99$ si de la ora 18 ma tot chinui sa il instalez si nu vrea, cine are asa ceva sa imi dea de veste rog mult de tot...m-a disperat ori e pe usb ori pe seriala ori e multi seriala...in manual spune de drivere sa ii dau dar ori cd este vechi ori manualul...ca nu corespunde...am bagat tot...toata chestia e ca programul gang430 nu imi vede programatorul...si am dat porturile pe care el corespunde si tot nu il vede.... http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders ... 30uif.html Nani... Link spre comentariu
Traxxx Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Nu are nimeni acest programator :cry: am instamat tot de pe cd si programul tot nu vrea sa il gaseasca. Link spre comentariu
Zerro Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Nu am acest programator insa am o placa de dezvoltare cu tot cu jtag de la Texas si am avut si eu ceva probleme cu ea la modul ca pana nu ii setam ca portul com sa fie in primele 3 - 4 com-uri nu mergea .... deci incearca sa-i setezi sa nu fie pe COM12 cum arata la tine ci pe unul dintre com-uri pana la 3 .... dupa aia cred ca o sa vezi respectivul device ....Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Inainte de orice rezolva conflictul de driver.Nu trebuie sa existe niciun semn de exclamare galben!Pe urma, daca e nevoie, te joci la numarul com-urilor si altele.La mine nu a gasit driver-ul pentru programator pana nu am instalat IDE-ul.Tu ai instalat vreun IDE? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Am cmparat programatorul de la TI 99$...Spune-mi, te rog, de la ce magazin ai luat programatorul?Ma interesea daca l-ai comandat direct de la TI si daca ai platit transport si/sau vama din USA.Eu tocmai am cumparat de la Farnell un eZ430-Chronos si un LaunchPad dar as vrea sa mai comand ceva direct de la TI si nu stiu cum se face cu plata/transportul/vama. Link spre comentariu
Traxxx Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Programatorul a fost comandar sirect de la ei,cu vama sua...etc total in jur de 4 mil, iar acum am reusit sa il fac sa mearca nu aveam nevoie de atatea com-uri si multiseriala...aia este pentru ccs si isa.....sa faci programul si sa il programezi, la vel ca mplab, iar acel soft msp430 gang merge numai cu programatoarele gang....mi se pare ca fac o mare prostie, softul trebuie luat de pe alt site....am cerut asistenta la ei pe site...acu stau si ma gandesc ca nu ei fac programatoarele daca ei nu pun decat softurile de compliere.... pentru cine cauta si are probleme cu el si nu vrea decat sa citeasca/scrie un msp430xxxx softul il luati de aici, nu v-a trebuie cd-ul cu care vine programatorul http://www.elprotronic.com/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum