Vizitator Ccosminn Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Salutare, acum cateva zile am gasit prin pod o statie WEGA hifi 3120 (cel putin asa scrie pe fata) pe spate scrie 220V~/50Hz 35-200W, pe 4 canale 8Homi. Ieri cand am m-am uitat prin magazie am gasit 2difuzoare identice cu cele din topicul asta viewtopic.php?f=4&t=23780 , am mai dat si peste 2 difuzoare auto (firma ProAudio, cred ca sunt chinezarii) care am vazut ca au tweetere si ma gandesc sa le folosesc ca difuzoare de inalte:D Am nevoie de cateva sfaturi de la voi:Oare o sa se potriveasca statia cu boxele? In afara de filtre pentru boxe mai trebuie sa iau in considerare ceva? Cat poate sa coste cele mai Ieftine filtre pentru boxe (vreau sa pun ce e mai ieftin pentru ca este mai mult o joaca:D )Ce credezti o sa-mi iasa ceva? sau va face "bum":)) SI daca ar putea cineva sa-mi zica ce putere are statia pe un canal si in total. oftopic: sunt nou daca am gresit cu ceva sa nu ma omorati. Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Cred ca statia e facuta de Sony.Trebuie si o cutie calculata la dif alea si filtre la fel.Pune-le oricum.E o joacaNu te chinui sa calculezi ceva Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 ai in topicul acela dimensiunile pt incinte, si anume: Inaltime: 42cmLatime: 27cmAdancime: 23cmiar ca un filtru simplist, poti pune un condensator de 2.2 - 4.7uF/100V nepolarizat, inseriat cu difuzorul de inalte. Link spre comentariu
Vizitator Ccosminn Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Multumesc pentru raspunsuri. Mai am o intrebare: se poate pune un subwoofer pe statia mentionata mai sus sau imi trebuie statie cu iesire speciala de subwoofer? Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Se poate pune, dar trebuie sa montezi inainte de amplificator un filtru activ, sau ii dai semnal dintr-un PC a carui placa de sunet are iesire de sub. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Aten?ie c? ampliful are numai 2 canale, cam de 40W sinus ?i 4 ie?iri (sistemele A ?i B) care înseriaz? sau pun în paralel prin comutatoare cîte 2 boxe pe fiecare canal (A+B), deci nu po?i s? pui ?i boxele ?i un sub pe el c? nu e sistem 2.1. Po?i cel mult s? pui o box? pe un canal ?i subulk pe cel?laltDe asemenea difurile auto probabil c? sînt pe 4 Ohmi ?i nu se pup? cu cele de bas, pe 8 Ohmi, s-ar putea face un filtru mai complicat ca s? le folose?ti, dar tot vor fi diferen?e de nivel între ele. Link spre comentariu
Vizitator Ccosminn Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Difurile auto sunt pe 8Ohmi (cel putin asa scrie pe ele). Maine ma apuc sa le fac. Multumesc pentru sfaturi. Rog un moderator sa inchida topicul, multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Atunci e bine, dar dac? cele auto au montat concentric un dif de înalte, între bobinele lor ai s? g?se?ti un condensator ieftin de cî?iva uF, ar fi bine ori s?-l înlocuie?ti cu unul de calitate ?i s? faci filtru cu o singur? frecven?? de t?iere ptr cel rusesc ?i acesta combinat auto, ori ?i mai corect, îl elimini ?i faci filtru ca lumea cu 2 frecven?e de t?iere, ptr toate 3 difurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum