Vizitator gabi popescu Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Salut la toti. Am nevoie de o pesoana care se pricepe si bineinteles, care are sculele necesare pt. a putea lipi niste fire (scuzati limbajul neprofesionist) foarte subtiri (0.4 mm??... sau chiar mai subtiri...) pe care am "reusit" sa le dezlipesc din ignoranta. Este vorba despre un brat de pick-up (rega) ale carei fire trebuie lipite la loc pe o placuta (gen moneda de 5 bani) care face contactul cu un cablu audio terminat cu RCA-uri. Am atasat si o poza sa vedeti despre ce este vorba. Cred ca e inutil sa mentionez ca operatiunea asta trebuie sa fie deosebit de delicata dat fiind faptul ca ar putea sa-mi influenteze ulterior sunetul (in mod negativ, daca nu este facuta asa cum trebuie). Ideal ar fi ca lipirea sa fie de acelasi tip cu cea originala, din fabrica (Daca imi permit sa fac o observatie ca unul neavenit, as zice ca lipitura aia n-a fost facuta initial printr-o lipitura "clasica" cu pistol/letcon de lipit, ci cu ceva "robotic"... ) Multumesc anticipat celor care se vor obosi sa-mi dea un sfat util sau care sa-mi recomande o persoana priceputa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum