Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipituri superfine la audio

Vizitator gabi popescu

Postări Recomandate

Vizitator gabi popescu

Salut la toti. Am nevoie de o pesoana care se pricepe si bineinteles, care are sculele necesare pt. a putea lipi niste fire (scuzati limbajul neprofesionist) foarte subtiri (0.4 mm??... sau chiar mai subtiri...) pe care am "reusit" sa le dezlipesc din ignoranta. Este vorba despre un brat de pick-up (rega) ale carei fire trebuie lipite la loc pe o placuta (gen moneda de 5 bani) care face contactul cu un cablu audio terminat cu RCA-uri. Am atasat si o poza sa vedeti despre ce este vorba.

Cred ca e inutil sa mentionez ca operatiunea asta trebuie sa fie deosebit de delicata dat fiind faptul ca ar putea sa-mi influenteze ulterior sunetul (in mod negativ, daca nu este facuta asa cum trebuie). Ideal ar fi ca lipirea sa fie de acelasi tip cu cea originala, din fabrica (Daca imi permit sa fac o observatie ca unul neavenit, as zice ca lipitura aia n-a fost facuta initial printr-o lipitura "clasica" cu pistol/letcon de lipit, ci cu ceva "robotic"... )

Multumesc anticipat celor care se vor obosi sa-mi dea un sfat util sau care sa-mi recomande o persoana priceputa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări